Ne Yapacağım Ben?

1 Seneyi Geçti Günü Gününe Yapmamıza Rağmen Hala Bebeğim Olmadı 6. Ayı Tutmuştu O'da 1,5 Aylık Düşükle Sonuçlandı. Bu Ay Doktora Gittim Normaldir Dedi. Artık Anne Olmak İstiyorum Çok Üzgünüm..😪😢
Benimde 1 sene sonunda hamile kalmıştım fakat dış gebelikti mtx iğnesi ile sonlandı şuan 2 ay oldu 1 ay daha bekleyip rahim filmi cektirecegim tahlil falan . Rabbim kucagimizi boş birakmasin çok zor bı süreç 🥴🤲

Evet, Hayat Şartlarından Dolayı Erken Evlenmek Zorunda Kaldım Âllah'a Şükür Mutluyum Pişman Değilim Yine Olsa Yine Gözüm Kapalı O Derdim Evlenirdim
Rabbim mutluluğunuzu daim etsinde kucuksun yani bu kadar stres yapma hormonlarını etkilersin, hormon testlerini filan hep yaptı mı doktor ? Bir de hepsini demişsin de rahim filmi çekti mi

İnternette biraz araştır lütfen, Google yaz bak her şey çıkıyor kısırlık nedir ne zaman tetkik yapılır neler yapılmalı nasıl beslenmeli hangi vitaminler kullanılmalı bir senede bebek olma ihtimali yüzde kaç ovulasyon nedir

Kan verdin mi adetliyken hormon testi yaptırdın mi ?

eşin 25 yaşındayken 17 yaşında çocukla mı evlendi ? Hadi sen çocuktun hayat şartları şunlar bunlar neyse ama ailenden biri de çıkıp demedi mi kızım sen reşit bile değilsin adam kaç yaşında diye ?
Ailem Yoktu Kardeşim Annem Babam Ailem Olmadığı İçin Evlendim Bir Aile Kurmak İçin

eşin 25 yaşındayken 17 yaşında çocukla mı evlendi ? Hadi sen çocuktun hayat şartları şunlar bunlar neyse ama ailenden biri de çıkıp demedi mi kızım sen reşit bile değilsin adam kaç yaşında diye ?
Benimde Bir Ailem Olsaydı Bana Sahip Çıkan Beni Koruyan Kollayan Bu Yaşta Evlenmezdim Okurdum Mesleğimi Elime Alıp Öyle Evlenirdim Ama Olmadı Eşim Kimsesiz Olduğumu Bildiği İçin Beni Himayesine Almak İçin Her Türlü Halim İle Beni Kabul Etti

Adetliyken Değilde Adetimden 15 Gün Sonra Hormon Testi Yaptı Doktor Sağlıklısın Dedi
Sen dediğim gibi stres yapma, prolaktin diye bir hormon var süt hormonu stres yapınca o yükselir gebe kalmaya engel olur
Relax ol, ovulasyon testi araştır
Bir kaç ay dene baktın yine olmuyosun başka doktora git tetkik yapsınlar bir sorun varsa hemen çözülür, o zaman eşinden de test ister zaten ama acele etme

Adetliyken Değilde Adetimden 15 Gün Sonra Hormon Testi Yaptı Doktor Sağlıklısın Dedi
Merhaba, sadece 1 hormon testiyle olabilecek bir şey değil. 1 seneyi geçmesine rağmen olmamışsa vajinal muayene ve rahim testleri yapılır, hormonal testler de bi sürü var sürü var ayrıca. bunların yanı sıra eşinin de test vermesi lazım. Yaşın çok genç çok küçüksün bu yaşların gebelik için biyolojik olarak en verimli olabilecek yaşlar normalde herhangi bi sorun yoksa.
Eşinin ailesinin acelesi neymiş kendinde bu kadar baskı kurma. kapsamlı bi doktor kontrolüne gidin karı koca sonrasında varsa bi sorun çözümleri bulunur zaten.

Benimde Bir Ailem Olsaydı Bana Sahip Çıkan Beni Koruyan Kollayan Bu Yaşta Evlenmezdim Okurdum Mesleğimi Elime Alıp Öyle Evlenirdim Ama Olmadı Eşim Kimsesiz Olduğumu Bildiği İçin Beni Himayesine Almak İçin Her Türlü Halim İle Beni Kabul Etti

İnşallah çok güzel bir ailen olur madem eşin yanında açıktanda olsa okulunu oku ve bir meslek sahibi ol kadın olarak her zaman kendine yetebilmeyi bilmeli insan

X