sucicegini yeni yaptirdik. 15 ay dolduktan sonra. iki doktor da salgin varken yapilsa iyi olur dedi ve kizim kreste. 18 aylik olunca saglik ocaginda asisi var ama bu Hepatit A asisini duymadim. ozel mi? onu doktorumuz bahsetmedi.
sucicegi 62 lira.viralex diye birseydi sanirim.
bize doktor varilixi yazdi. simdi digeri daha iyi korudugu icin mi daha pahali diye dusunurum ben..:) ama yok, yok, doktor neden varilixi yazsin ki o zaman..sor o zaman doktoruna istersen, ama fark yoktur gibime geliyor.
bizde mayısta yaptırcaz suçiçegini ve hepatit a yıda yaptırcam rotavirüs ü yaptırmadım ve cok pişmanım
merhaba arkadaşlar..bu aşının ücreti nedir acaba?? sağlık ocağındaki ebe siz aşıyı alın biz burda yaparız dedi..illa özele gitmemiz gerekirmi? bu aralar durumumuz biraz sıkışıkda ek muayene parası ödemek istemiyoruz
2 tane ası var arkadasım. bırı 90 tl biri 65 tl. doktorumuz fark etmez ıkısıde olur dedı. bız ucuz olanı aldık varılıx ısmı. saglık ocagında vurdular. yalnız benım oglumun cok atesı oldu asında 2 gun sonra ve 1 hafta surdu. 1 hafta sonra vucudunda kırmızı lekeler oldu. asıdan mı kaynaklı bılmıyorum. doktora goturduk ası bu kadar ates ve yan etkı yapmaz oglunuz 6. hastalık gecırıyor olabılır dedı. bılgınız olsun. ates durumu olabılıyor
teşekkür ederim canım cevabın için..şu ana kadar hiç bi aşımızda ateş vs sorunlar yaşamadık umarım bunda da yaşamayızacaba öbür marka aşı daha mı iyidir benim de kafam karıştı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?