• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Su çiçeği Aşısını Yaptıran Anneler

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ben de 15. ayında yaptıracam su çiçeği aşısını,bir ay sonrasında da hepatit a aşısını yaptıracam

1 yas asisiyla arasinda en az 2 ay olmaliymis doktorum yapmadi.
bende 15.ayini bekleyecegim.

benim kızlarıma drumuz 15.ayda yaptı aşılarını daha önce götürdüğüm bir başka doktorda 15. ayda su çiçeği aşısı yaptırmalısınız demişti.

slm kızlar.
bende kızıma su çiçeği aşısı ve hepatit a yaptırıcam da.
su çiçeği aşısının ve hepatiti a nın markası ve fiyatı ne kadar yaptıran arkadaşlar bi yardımcı olabilirmi???
lütfen

sucicegini yeni yaptirdik. 15 ay dolduktan sonra. iki doktor da salgin varken yapilsa iyi olur dedi ve kizim kreste. 18 aylik olunca saglik ocaginda asisi var ama bu Hepatit A asisini duymadim. ozel mi? onu doktorumuz bahsetmedi.

sucicegini yeni yaptirdik. 15 ay dolduktan sonra. iki doktor da salgin varken yapilsa iyi olur dedi ve kizim kreste. 18 aylik olunca saglik ocaginda asisi var ama bu Hepatit A asisini duymadim. ozel mi? onu doktorumuz bahsetmedi.

canım hepatit a ve su çiçeği özel aşılar devlet karşılamıyor.
hepatit a ve su çiçeğini doktorumuz önerdi.yapılsa iyi olur dedi.ama henüz yaptırmadım.su çiçeğini haftaya yaptırıcam inşallah.hepatit a da kararsızızm 2 dok yapılıyomuş.ilki 2 yaşında 2. doz 6 ay sonra...daha zaman var düşünüyorum...

sucicegi 62 lira.viralex diye birseydi sanirim.

canım 2 su çiçeği aşısı çesidi varmış.
ocavax ve varilrix diye.
ocavax 90
varilrix 70 tl civarı.doktor şu olsun demedi bize.bende merak ettim hangisini yaptırsam diye kimi ocavax yaptırmış kimi varilrix.bi fark varmı ki acaba???
artık birini alıp yaptırcaz...

bize doktor varilixi yazdi. simdi digeri daha iyi korudugu icin mi daha pahali diye dusunurum ben..:) ama yok, yok, doktor neden varilixi yazsin ki o zaman..sor o zaman doktoruna istersen, ama fark yoktur gibime geliyor.

bize doktor varilixi yazdi. simdi digeri daha iyi korudugu icin mi daha pahali diye dusunurum ben..:) ama yok, yok, doktor neden varilixi yazsin ki o zaman..sor o zaman doktoruna istersen, ama fark yoktur gibime geliyor.

ya işte fiyat farkı olunca yoksa diğeri daha mı iyi diye geliyo insanın aklına.seninde yazdığın gibi...
ama sonuçta ikiside aynı iş için piyasaya sürülmüş...ikiside aynıdır herhalde...
doktorumuz illa şu demedi bize.yapılması gerekli dedi.artık ya arayıp sorcam yada birini alıp yaptırıcam bende yaniiii

bizde mayısta yaptırcaz suçiçegini ve hepatit a yıda yaptırcam rotavirüs ü yaptırmadım ve cok pişmanım

merhaba arkadaşlar..bu aşının ücreti nedir acaba?? sağlık ocağındaki ebe siz aşıyı alın biz burda yaparız dedi..illa özele gitmemiz gerekirmi? bu aralar durumumuz biraz sıkışıkda ek muayene parası ödemek istemiyoruz:(

merhaba arkadaşlar..bu aşının ücreti nedir acaba?? sağlık ocağındaki ebe siz aşıyı alın biz burda yaparız dedi..illa özele gitmemiz gerekirmi? bu aralar durumumuz biraz sıkışıkda ek muayene parası ödemek istemiyoruz:(

2 tane ası var arkadasım. bırı 90 tl biri 65 tl. doktorumuz fark etmez ıkısıde olur dedı. bız ucuz olanı aldık varılıx ısmı. saglık ocagında vurdular. yalnız benım oglumun cok atesı oldu asında 2 gun sonra ve 1 hafta surdu. 1 hafta sonra vucudunda kırmızı lekeler oldu. asıdan mı kaynaklı bılmıyorum. doktora goturduk ası bu kadar ates ve yan etkı yapmaz oglunuz 6. hastalık gecırıyor olabılır dedı. bılgınız olsun. ates durumu olabılıyor

2 tane ası var arkadasım. bırı 90 tl biri 65 tl. doktorumuz fark etmez ıkısıde olur dedı. bız ucuz olanı aldık varılıx ısmı. saglık ocagında vurdular. yalnız benım oglumun cok atesı oldu asında 2 gun sonra ve 1 hafta surdu. 1 hafta sonra vucudunda kırmızı lekeler oldu. asıdan mı kaynaklı bılmıyorum. doktora goturduk ası bu kadar ates ve yan etkı yapmaz oglunuz 6. hastalık gecırıyor olabılır dedı. bılgınız olsun. ates durumu olabılıyor

teşekkür ederim canım cevabın için..şu ana kadar hiç bi aşımızda ateş vs sorunlar yaşamadık umarım bunda da yaşamayız:( acaba öbür marka aşı daha mı iyidir benim de kafam karıştı şimdi:(

teşekkür ederim canım cevabın için..şu ana kadar hiç bi aşımızda ateş vs sorunlar yaşamadık umarım bunda da yaşamayız:( acaba öbür marka aşı daha mı iyidir benim de kafam karıştı şimdi:(

bizde geçen ay kızımıza yaptırdık 65 tl olan aşıdan aldık.hiç ateşide olmadı.sonuçta ikiside aşı.hangisine durumunuz elveriyorsa onu alın.

Back