- 3 Şubat 2018
- 25.456
- 109.657
Aile.hekimi
Aile hekiminiz size bu asi ile ilgili 1 ve 4 hafta arasi hastalik belirtisi görülebilecegini söylemedi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile.hekimi
YoooAile hekiminiz size bu asi ile ilgili 1 ve 4 hafta arasi hastalik belirtisi görülebilecegini söylemedi mi?
Saol ins canimSu anda kizinizin gecirdigi asi-su cicegi dedikleri. Ayni asi kizamikciklar gibi. Hafif atlaticaktir insallah. Gecmis olsun
E tamam siz eminseniz bence dava açın sağlık bakanlığına. Hatta davanın hakimi de siz olun, cezayı da siz yazın...Dr asi yapmaz dedi ben eminim ama
Amaç aşı karşıtlığı propagandası gibi geldi ama, neyse, niyet okumayalım gece gece...Hem soruyorsunuz hem ben eminim diyorsunuz!! Yani bu kadar emin oldugunuz bi konuyu buraya degil doktora danışmanız daha dogru olmazmıydı? Çünkü verilen hiç bi cevabı kabul etmiyorsunuz. Ne yapalım aşılar tü kakamı diyelim.. Doktorlardan dahamı iyi biliyorsunu?
söylediklerinizde haklısınız,eğer doktor gerçekten aşı böyle şey yapmaz dediyse yanlış söylemiş ancak dikkatimi çeken şey,siz de mi pratisyenleri küçümseme furyasına katıldınız? :) bir de diğer tarafı dinlemek lazım,muhtemelen bir iletişim kopukluğu yaşandı, zira su çiçeği aşısından sonra döküntü olabileceğini bilmeyen doktor olamaz bence yaNasil dr bu :)
Su cicegi gecirenler ileride zona'ya bile baglayabilir.
Ayrica dokuntuler dusuk bir ihtimal olmakla beraber enfekte riski tasir atlatmadiysaniz fazla yaklasmayin.
Hatta asi zatürre bile yapabilir,Yine cok kucuk bir ihtimal ama var bu olasilikta.
Varicella nasil dokuntu yapmaz ?
Bu adam Tustan kac almis.Pratisyen mi,aile hekiminiz mi :)
Vari icin sub oluyla vurulan asi dokuntu yapar/yapabilir.
Bir de su çiçeğinden emin miyiz?söylediklerinizde haklısınız,eğer doktor gerçekten aşı böyle şey yapmaz dediyse yanlış söylemiş ancak dikkatimi çeken şey,siz de mi pratisyenleri küçümseme furyasına katıldınız? :) bir de diğer tarafı dinlemek lazım,muhtemelen bir iletişim kopukluğu yaşandı, zira su çiçeği aşısından sonra döküntü olabileceğini bilmeyen doktor olamaz bence ya
zannediyorum ki tıp alanında çalışıyorsunuz,bilgili olduğunuz aşikar :))
bir de ben şöyle düşünüyorum,konu sahibi belki yanlış duydu,yanlış anladı,belki aşı olduktan sonra koruyucu olduğu için hastalık yaşamaz vb dedi ancak o an bir iletişimsizlik meydana geldi de böyle anlaşıldı?
ben böyle durumlarda hemen mesleki kariyerinin sorgulanıp aşağılanmasını doğru bulmuyorum :)
çünkü bazen biz ne söylüyoruz hastaya,hasta ne anlamış oluyor,veya tam tersi, o bir şey söylüyor biz yanlış anlıyoruz,olabilir yani böyle bir şey. :)
Sadece şunu söylemek istiyorum kimi aspirin yutar ölür kimi antibiyotikle alkol karıştırır hiç bir şey olmaz her insanın bünyesi farklıdır genel bir bilgi olarak dursun buradaHayir oyle birsey olmuyor cevremde ve diger cocugumda bu asiyi oldu ama boyle birsey olmadi
Hasta iken aşı yapılmama sebebi budur.Sadece şunu söylemek istiyorum kimi aspirin yutar ölür kimi antibiyotikle alkol karıştırır hiç bir şey olmaz her insanın bünyesi farklıdır genel bir bilgi olarak dursun burada
Asi yapti bunu bizce
Dr asi yapmaz dedi ben eminim ama
Aslında çok bilgim yok sadece aşının zayiflatilmis mikrop olduğunu biliyorum ve çocuklara hastayken aşı vurmadiklarini. Kafamdakileri birleştirince bu sonuca vardım tamamen bence yani.Allah allah öyle seymi olurmus ilginc
Aşı karşıtı benceDoktora gicik kapmis gibime geldi benim