Gercekten tam olarak durum bu su anCok normal aşıdan sonra hastalığın belirtilerinin ortaya cikmasi. Ayrıca çocuğu rahatsizlandi diye kk ya gelip hesap soranida ilk defa görüyorum
Dr asi yapmaz dedi ben eminim ama
Anne sütü aliyor bağışıklık nasıl düşük ki
aşı yapmış denemez ki,Dr asi yapmaz dedi ben eminim ama
Kendi annemlerle bile gorusmedik ki aylarcay pandemidenaşı yapmış denemez ki,
ya öncesinde kaptı (kapmadı diyecek kadar nasıl emin olabilirsiniz bilmiyorum) y da bağışıklığı bayağı düşükmüş, iyi ki aşı yaptırmışsınız.
Anam sikişan ateyizleri cagiriyo, 155 polis imdat gibi olduk, gel onu da acikla, aha bunu da acikla...E zaten aşının mantıgı bu daha aşı ne işe yarar nasıldır bilginiz yok gelmiş burda ateyizler bunuda açiklasın tavırla ortalik karıstırmaya çalısiyorsunuz
Doktora gicik kapmis gibime geldi benimHem soruyorsunuz hem ben eminim diyorsunuz!! Yani bu kadar emin oldugunuz bi konuyu buraya degil doktora danışmanız daha dogru olmazmıydı? Çünkü verilen hiç bi cevabı kabul etmiyorsunuz. Ne yapalım aşılar tü kakamı diyelim.. Doktorlardan dahamı iyi biliyorsunu?
Nasil dr bu :)Dr asi yapmaz dedi ben eminim ama
Yan etki diye birşey var sonuçta, bunun mantıklı bir açıklaması vardır.Hayir oyle birsey olmuyor cevremde ve diger cocugumda bu asiyi oldu ama boyle birsey olmadi
Bence aşilara gıcıklığı var biliyorsunuz bu ara modaDoktora gicik kapmis gibime geldi benim
Alakasi yok pes vallaBence aşilara gıcıklığı var biliyorsunuz bu ara moda
Konuyu niye actigim sizi ilgilendirmez bence bilen varsa yardimci olur yoksa sirf konusmak icin konusmayin
Muhtemelen sinirlenmiş doktora hesap soramamış. Burda aşıların kötü oldugunu savunmamızı bekledi.. Malesef istedigi cevapları alamadı. Kendisiyle çeliştiDoktora gicik kapmis gibime geldi benim
Bunlar cocugun rutin mecburi aşıları iste. Donem donem gidip saglik ocagi arayinca yaptirlanlar:)Canlı aşılar bağışıklığı düşük kişilere önerilmiyor.
Çocuğunuz pandemi döneminde doğmuş, normal şartlar altında da bağışıklığı çok iyi olamaz zaten aşırı steril şartlarda evde büyütüyoruz çocukları.
Pandemi bitince ortalık ateşli hasta çocuktan geçilmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?