Su burçları hakkında konuşalım mı?

damlaainkorea

NE ÖNEMI VAR? Evren seni seviyor sen yeter ki inan
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
804
565
Arkadaşlar hani kindar olan Akrep burcuydu Akrep burçları tehlikeli dursa da bence bana kalırsa en kindar Balık burcu.

K
Akrep gerçekten kindar oluyor ama (en azından benim tanıdıklarım) ve ben balığım, inanılmaz kinciyimdir. 20 sene önce annemin arkası dönükken bana surat asan akrabam bile aklımda
Kiz gerçekten mi? Bende çoğu şeyi affedemiyorum ama tekrar kırılmaktan korktuğum için yoksa kin falan hiç tutmayı beceremiyorum. Akrepler aslında evet kindar ama balik daha kindar gibi ya

K
Kiz gerçekten mi? Bende çoğu şeyi affedemiyorum ama tekrar kırılmaktan korktuğum için yoksa kin falan hiç tutmayı beceremiyorum. Akrepler aslında evet kindar ama balik daha kindar gibi ya

Valla tanıdığım birkaç balık var, onlar kindar değil hiç. Eşim ve best kankitom akrep. Ayyy çok zorlar

Benim şöyle; kin tutarım ama gönlüm almaya çalışılırsa unutuveririm hemen ama biri canımı yakıp hiçbir şey olmamış gibi davrandıysa ölse cenazesine gitmem. Mesela babamın ablasıyla asla görüşmüyorum. İlkokul öğretmenim sınıfta cetvelle elimize vuruyordu o zamanlar onu çok seviyordum ama adamı kaç kere gördüm kafamı çevirdim fkfk ya daha var böyle örnekler ama önemli olan benim için karşı tarafın hatasını anlayıp anlamaması

Su grubu burçlar tam duygusallık üzerine yaratılmışlar. Onlar için herşey duygu duygu duygu. Haliyle birşeye üzülüp darıldılarsa kin tutuyorlar. Benim etrafımda balık, akrep ve yengeçte bolca var ortak gözlemim yapılanı 50 senede geçse unutmadıkları. Akrep kinci olsada bir noktada unutup aman babane yaa diyebiliyor. Balık ise her zaman asla vazgeçmez özür de dilense o kişi bin beter olsada öfkesi dinmez.

Bir ara hava gruplarınıda yapalım. Eğlenceli olur. Ben terazi olduğumdan çok dikkatimi çeker bu konular. Hava gruplarının o ortama yayılan enerjisini, hiç bişeyi kafaya takmayan amaaaaaaaaaaaaan banane ya diyen tavırlarını, cool hayat tarzını konuşalım bir ara :)

Bence akrep ve yengeç bu gruptan. Balık alındığı için evet kin gelir ama gönlünü alabilirsin. Eşim akrep. İyi hoştur da çok kincidir. Çabuk siler.

Ama seninkiler mantıklı gibi, baba tarafı genelde zaten çok sevilmiyor

Kinci olmak zaten mantıksız yere kitlenmek değil ki. Yapılan yanlışı asla unutmamak değil mi ben mi yanlış biliyorum?
Olur mu ya ota b.ka kinlenen insan dolu. Bana neden böyle bakti beni neden aramadı benim istediğim gün neden bulusmadi vs vs

Güneş ve ay balık burcuyum hiç kindar değilim haritam da ful su etkisi var
Benim bahsettiğim insanlar belki Akrep etkili olabilir bilmiyorum ama gerçekten genelde kindar oluyorlar gördüklerim, ve sebepler çok geçersiz "benim telefonumu neden hemen açmadın? Benim mesajıma neden geç cevap verdin, neden başkası ile görüştün beni cagirmadin vs vs"

Kesinlikle olabilir benim haritamda hiç akrep etkisi yok ve kin tutmanın k’sini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…