su böreği eşliğinde doğum

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
slm kızlar benim minik meleğim şimdi 5 aylık oldu doğumumu özelde yaptım hep genel anestezi istiyodum ve o şekilde şartlamıştım kendimi neyse kısa kısa anlatıyım ameliyathanede anestezi uzmanı beni ikna etti ve epidural anestezi olmaya karar verdim iğnemi belimden vurduktan sonra anestezi uzmanıyla suböreği muhabbeti etmeye başladık (teferruatları geçtim) en sonunda dayanamadım dedim benim sırtım dondu biran önce başlayın çok stres yaptım ben dedim daha lafım bitmeden igaaaaaaaaaaaaaaa diye bir ses ve minik kızım dünyaya geldi tabi ben telaşlandım drmu bile görmedim Allahım dedim kim doğurttuda şimdide dikiyor beni dedim ve o panikle drum nerde dedim oda önümdeki paravandan kafasını çıkararak burdayım tatlım dedi tabi bu arada birkere sesi çıktı bebeğimin sonra yanımdaki küçük masaya aldılar hemşirede bir telaş nasıl vuruyor ayaklarına o çocuk doktoru nasıl parmağını sokuyor ağzına bi görseniz korktum ağladım ne oldu bebeğime dedim neyse büyükbir çaba sonrası ağlamaya başladı meğerse çıkarken kakasını yapmış Allahtan yutmamış sontası büyük bir sevinç ve tarifi olmayan duygular işte.......

tebrik ederim harika bir duygudur eminim darisi basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…