• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Su bazlı kayganlaştırıcı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ferisskara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
43
15
8
32
Vajinismus hastasıydım ve yeni yeni alıştığım için su bazlı kayganlaştırıcı ve anestol kullanıyorum.
Hamileliğe engel midir ? Aranızda kayganlaştırıcı kullanarak hamile kalan var mı ?

Kızlar anestol sürüp iliski denediginizde esiniz kremden etkilenmiyo mu
Bi yerde okumuştum uyusturucu krem sürüp uyusunca vajinayı yıkayın sonra eşi etkilemez diye bi fikriniz varmı bende 1 yıllık vajiyim

Mrblar bende hamile kalmadan once su bazlı kayganlastırıcıları cok arastırdım ve viaxi glide kullandım sımdı hamileyim cok suphelıydım hamılelıge engel olur mu kayganlastırıcı dıye cunku kayganlastırıcı olmadan ne yazıkkı canım cok acıyordu cok cesıt denedim en son bu forumdan tavsıye aldım ve bunu kullandım benım hamılelıge engel olmadı belki baskasınada yararlı olur diye yazayım dedım resmını eklıyorum IMG_20200704_080009.webp

Vajinismus hastasıydım ve yeni yeni alıştığım için su bazlı kayganlaştırıcı ve anestol kullanıyorum.
Hamileliğe engel midir ? Aranızda kayganlaştırıcı kullanarak hamile kalan var mı ?
Bende vajinismus hastasıydım 4 ay. Yeneli 8 ay oldu cok şükür. Kayganlaştırıcı ile ilişkiye girmeye alıştığım icin oyle de devam ettim şu an okey markanin su bazli kayganlastiricisini kullanıyorum . Eczaneciye sormuştum gebeliğe engel mi diye ilk defa senden duyuyorum dedi cogu kisi kullaniyor bir sakincasi yok demisti. Yinede sen su bazli kullan. Buarada bende ultrason jelini kullandim vajinusmus tedavim sürecinde. o bende vajinal mikrop yapti ve baya sorun yaşamıştım. biraktim onu. Bide o cok cabuk kuruyor ve afedersin sürtündükçe aşıniyor zarari oldugunu düşünüyorum. Ama kayganlastiricilarin uretiliş amacı iliskiyi kolaylastirmak oyuzden yinede su bazli oneririrm.

Buarada anestolu yavas yavas bırak canım.
Artik acımaz merak etme sadece kayganlaştırıcı yeterli oluyor😊

Ben daha önce sormuştum engel değil kullanabilirsin demişti doktor. Gleitgelen kullanıyordum marka olarak.

Ben daha önce sormuştum engel değil kullanabilirsin demişti doktor. Gleitgelen kullanıyordum marka olarak.
Bende çok bir engel olduğunu düşünmüyorum. Çoğu kişinin kullandigi bir ürün sonuçta. Ama yinede cok da fazla sürmemeye ozen gosteriyorum. Miktarini azaltarak içimi rahatlatmaya çalışıyorum

Back