su azalması beslenme ve gelişim geriliğim var:(

Canim gozun aydin kav hafta geriden geliyordun ve kac hftalikken dogum yaptincanim darisi bizim basimiza ben suanda 33 haftaligim doktorum sorun gormuyor ama ben cok kafaya takiyorum bebegeme az kilo aldiriyorum diye bugun doktora gittim 1900 gr civari dedi asagi yukari tabi bu tahminler birde nst ye girdim hareketlerini az hissediyorum son zamanlarda ama cok sukur bi sorun gormuyorum dedi doktorum

bebek 3 hafta geriden geliyodu ultrasonda en son 1700 1900 arası ddiler kilosu için 35 haftalık doğdu 2600 gr endişelenmeyin ama kontrolleri aksatmayın bir günün bile önemi var doğuma girdğim gün geceyi geçiremez bekleymeyiz diyip almışlardı kızımı

canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini.ben de iki yıl önce oğlumu 38 haftalıkken doğurmuştum .4 kilo doğmuştu maşallah.şuan kızıma hamileyim 38 haftalık.doktor kafa ölçümüne göre iki hafta geride olduğunu söyledi canım sıkıldı benim de onu düşünüyorum.40.haftayı bekleyelim dedi doktor bakalım artık bekleyeceğiz

Benim birde korktugum sey plesentamin normalden buyuk olmasi bazi kadinlarda oluyor bu dedi doktor ama yinede normal olmayan bisey oyuzden haftada bir ultrasona bakiliuor birde donmedi daha bebegim kafasi yukarda hala buyuk ihtimal sezeryan ama ins sagliyla bir sorun yoktur tek dusuncem derdim bu inanin kizlar allaha herkezin yardimcisi olsun annemi cok iyi anliyorim simdi

Benim birde korktugum sey plesentamin normalden buyuk olmasi bazi kadinlarda oluyor bu dedi doktor ama yinede normal olmayan bisey oyuzden haftada bir ultrasona bakiliuor birde donmedi daha bebegim kafasi yukarda hala buyuk ihtimal sezeryan ama ins sagliyla bir sorun yoktur tek dusuncem derdim bu inanin kizlar allaha herkezin yardimcisi olsun annemi cok iyi anliyorim simdi

benim bebeğimde ters doğdu bazı devlet hastanleri normal doğum bekleyeebilyolar sakın deneme benim suyu bittiği için sezeryanla aldılar zeynep kamilde. kesinlikle sezeryan yaptır normal çok tehlikeli
bu arada bende annemi çok iyi anladım ocak ayında annemi kaybettim şimdi olsada el üstünde tutsam diyorum gece gündüz ayaktayım oda beni bekledi bunca sene annesi hayatta olanlar değerini bilsin üzmesin onları keşke benimde böyle fırsatım olsaydı kızımı göremedi bile

kızım 25 haftalık oğlum 27 haftalık şimdiye kadar aralarında 1 hafta vardı bu hafta 2 ye çıkmış sizin haftalarınız gene iyi
Merhaba aynı durumdayım.25.haftamdayım.bebeklerden birinin bacak ve karın çevresi 2-3 hafta geri.ve az kilo alıyor.çok kötü durumdayım
Bebekleriniz nasıl. ? Doğumdan sonra hangi sıkıntılar yaşadınız? Lütfen cevap

Back