Canım yaşadığın şeyler benim yaşadıklarıma çook benziyor gercekten, şans eseri konuna rastladım ve yasadıklarını cok iyi anlıyorum.
Ben çok şükür oglumu kucagıma aldım darısı başına
6.ay kontrolumde hiçbir sorun yoktu. Suyu guzel, gelişimi guzel 1ay sonra gel dedi doktorum.
7.ayda eşimin izin sorunu yuzunden yakındaki bi devlet hastanesine gidelim sonra dktoruma gideriz dedik. Ultrasonla baktı UZMAN doktor; Hiç suyun kalmamış acil yatıs ve takip heran dogum gercekleşebilir dedi ve riskli bir durum oldugunu belirttip Egitim ve arastırma hastanesine sevk etti.Bebegin gelişimi cok guzel merak etme dedi bu arada.
Hemen oraya gittik. Orada ya uzman yada profesor doktor tam emin değilim. Hayır suyun normal ama bebekte gelişim geriligi var dedi. Ben şaşırdım ee beni hiç suyun kalmadı diye sevk ettiler dedim. Ben aynı seyi soylemek zorunda mıyım? Gordugum bu kime inanmak istersen ona inan bebek senin bebegin diye bi cevap aldım. Oradan da cıktık özeldeki kendi doktoruma gittik Operator doktor.Oda baktı.
Suyun azalmış ve bebekte gelişim geriligi var dedi. Birkac hafta idare eder sık takip edecegiz dedi.2doz ciger ignesi vuruldu.Durabildigi kadar dursun denildi 1,500kiloydu ilk sorun oldugunda Sende biliyorsundur bu gelişim konusunda once bacaklardan sonra govdeden en son kafadan oksijeni kesiyor bebek Rabbimin buyuk mucizesi işte. Bizimde tum gelişim haftaları farklı benim hamileliğim farklı cıkıyordu. Haftada takibe alındı.Surekli hareketlerini takip et dedi. 2gun sonra uzun sure hareket alamadım gece acile gittik. Acildeki doktor bu konuyla cok ilgilendi. Oda birseyler soyledi. 1gun içinde 3doktor nasl farklı seyler soyleyebiliyor aynı seye bakarak dedim. Buradan cık baska bir doktora git oda farklı birsey soyler bu konu bu sekidle bir konu dedi. Onun tez konusuymuş okulda, genc bir doktordu.
Her hafta takip ediliyordu.1ay durduk. En son nişan geldi duzenli sancılarım oldu ve seninki gibi ters durdugundan :) dolayı sezeryana aldındım. Gelişime göre 35 haftalık dogdu ve saglıklıydı cook sukur şimdi 3aylık olacak.Canını sıkma Hayırlı dogumlar :))