Merhabalar kızlar, su arıtma cihazı kullanan var mı? Marka model bilgisi arıyorum. Arçelik beko gibi bilindik marka mı alınmalı bir çok markasız cihaz var onlar da iş görür mu?
Merhabalar kızlar, su arıtma cihazı kullanan var mı? Marka model bilgisi arıyorum. Arçelik beko gibi bilindik marka mı alınmalı bir çok markasız cihaz var onlar da iş görür mü
Ben birkaç haftadır bi su arıtma sistemi firmasında çalışıyorum eğer gerçekten güvenebileceğin bi firma istiyosan söyliyim size. Yoğun eğitimlerinden geçtik çünkü her seyin iç yüzünü biliyorum gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Ben birkaç haftadır bi su arıtma sistemi firmasında çalışıyorum eğer gerçekten güvenebileceğin bi firma istiyosan söyliyim size. Yoğun eğitimlerinden geçtik çünkü her seyin iç yüzünü biliyorum gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Benim de ihtiyacım var. Çok fazla seçenek var, hangisine güveneceğimi bilemiyorum. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz lütfen. Ama gerçek kullanıcılar, reklama gerek yok.