Herkese günaydın :)
Arkadaşlar damacana suların hijyenikliği, defalarca tekrar kullanılması, ve plastik de durmalarından dolayı su arıtma cihazı taktıralım dedik. 20 aylık da oğlumuz var, asıl onun için pimpirikleniyorum.
Komşumuzun da tavsiyesiyle bir yerle görüştük, bu konuya hiç hakimde değiliz işte o yüzden kaç gündür dert oldu bize.
Komşumun 3 sene önce 900 e taktırdığı cihazı bize aynı firma 850 fiyat verdi. Biz zam gelmiş olmasını beklerken birde daha ucuz görünce haliyle kafam karıştı.
Sonuçta her ay su arıtma taktırmayacağız, e o çok düşük bir meblada değil..
İnternette biraz araştırdım ama pek Bilgi Şahibi olamadım
En az 7/8 filtreli kullanın diyorlar.
Gelen kişi de gerek yok, isterseniz ben kendim 2 filtre daha eklerim ama gereksiz diyor, hem her seferinde filtre değiştirirken ekstra ücret vereceksiniz, hemde pahalı cihaz alacaksınız diyor.
Yani açıkçası kandırılmaya çok müsaitiz bu konuda :)
Kullananlar bir el atsın lütfen...
Çocuğuma da gönül rahatlığıyla temiz su içirmek istiyorum.
Teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar damacana suların hijyenikliği, defalarca tekrar kullanılması, ve plastik de durmalarından dolayı su arıtma cihazı taktıralım dedik. 20 aylık da oğlumuz var, asıl onun için pimpirikleniyorum.
Komşumuzun da tavsiyesiyle bir yerle görüştük, bu konuya hiç hakimde değiliz işte o yüzden kaç gündür dert oldu bize.
Komşumun 3 sene önce 900 e taktırdığı cihazı bize aynı firma 850 fiyat verdi. Biz zam gelmiş olmasını beklerken birde daha ucuz görünce haliyle kafam karıştı.
Sonuçta her ay su arıtma taktırmayacağız, e o çok düşük bir meblada değil..
İnternette biraz araştırdım ama pek Bilgi Şahibi olamadım
En az 7/8 filtreli kullanın diyorlar.
Gelen kişi de gerek yok, isterseniz ben kendim 2 filtre daha eklerim ama gereksiz diyor, hem her seferinde filtre değiştirirken ekstra ücret vereceksiniz, hemde pahalı cihaz alacaksınız diyor.
Yani açıkçası kandırılmaya çok müsaitiz bu konuda :)
Kullananlar bir el atsın lütfen...
Çocuğuma da gönül rahatlığıyla temiz su içirmek istiyorum.
Teşekkürler şimdiden