• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su aralar katılmak istediğiniz kurs ya da seminerler nelerdir ?

Şu aralar almak istediğiniz kurs ya da seminerler nelerdir?

• Bilgisayarlı Muhasebe

OY: 11 21,6%
  • Web Tasarım

OY: 8 15,7%
  • Bilgisayar İşletmenliği

OY: 2 3,9%
  • Grafik Tasarım

OY: 5 9,8%
  • İngilizce

OY: 13 25,5%
  • Dış Ticaret ve Uzmanlığı

OY: 6 11,8%
  • Yönetici Asistanlığı

OY: 3 5,9%
  • İnsan Kaynakları Halkla İlişkiler

OY: 6 11,8%
  • Web Programcılığı

OY: 2 3,9%
  • 3D Studio Max

OY: 3 5,9%
  • Moda Tasarım

OY: 8 15,7%
  • Diger....... (Lütfen belirtiniz)

OY: 12 23,5%

• Ankete Katılan
    51
ıngilizcemi geliştirmeye çok ihtiyacım var . Öncelikli ingilizce:)
Okulda web tasarımı dersi aldım ama arası açılınca bilgiler unutuluyor tazelemek için web tasarımı kursu almak istiyorum .

diğer ,italyanca :1rolleyes:

cok ısıyorum cokk..

iki dilim var bir üçüncü neden olmasın ,

türkçeyle dört olur lülülülülülü

yalnız yukarda kı kurslardan 5-6 tanesıne gıtmısım akannehir

ingilizcee bölümümle ilgili olduğuu için :(
tabi bide dış tic.uzmanlığı of of bi senedir erteliyorum

ıngilizce kursuna bende hep bir hevesle başlıyorum ama tamamlayıp bi sertifika bile alamadım :)
bende ispanyolca öğrenmek isterdim 2. dil olarak... Fransızcayada ilgim var lisede fransızca öğrenmiştim ve ilerletmiştim ama unuttum tekrar yapmadığım için :/

şu aralar diksiyon kursuna gitmek istiyorum ...bir aralar netsis aklımdaydı işime yaramaz diye gitmemistim ...yeni birseyler ogrenmek adına onuda dusunebilirim

İsmekte resim kursuna yazıldım hoca bekliyorlar hala daha gelicekte başlicaz bakalım
İspanyolca ders almıştım okuldana ama şuan pek bişe hatırlamıyorum onun için kursa gitmek isterdim
Birde ilginç bir şekilde İbranice öğrenmek istiyorum:emir_bebek:

spora, diksiyona, bir de kuş dilinde gülgün feymanın bir kursu vardı
orda diksiyona benzer bir eğitim var ama ondan daha faydalı,tam adı neydi hatırlayamadım..ona gitmek isterdim..ama çok pahalı :(

dans kursu, yeni bir dil kursu, özellikle ispanyolca ya da italyanca, yemek kursu, ama hepsinden önemlisi sabır, sağlık ve parmak şıklatarak yemek hazırlama kursu arıyorum:1::1:

ya ben dış ticaret uzmanı olmak istiyorum ingilzcem var almancamda eh çok az..böyle sertifikalı işime yarar bi eğitim almak istiyorum Finans yöneticiliği iyi gibi ama bilmiyorum ne yapsam ki :(

anadil seviyesinde almancam var .ingilizcede biliyorum.dış ticaret kursuna katlsam iyi bir iş bulurmuyum acaba.bana neyi tavsiye ederdiniz bayanlar:34:

anadil seviyesinde almancam var .ingilizcede biliyorum.dış ticaret kursuna katlsam iyi bir iş bulurmuyum acaba.bana neyi tavsiye ederdiniz bayanlar:34:

ben açıktan dış ticaret okuyorum ikinci üiversite olarak..kurslardan daha ucuz daha kolay okuyarak anlayabiliyosan artı ikinci üniyi bitirmiş oluyorsun..sende öyle yap derim:34:

ya ben dış ticaret uzmanı olmak istiyorum ingilzcem var almancamda eh çok az..böyle sertifikalı işime yarar bi eğitim almak istiyorum Finans yöneticiliği iyi gibi ama bilmiyorum ne yapsam ki :(

Birisi özel, diğeri devlet üniversitesinden aldığım dış ticaret uzmanlığı sertifikam var ama gel gör ki o alanda iş bulamadım .
Biraz sanş meselesi galiba :44:

Back