• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda Windows Live Hotmail hizmetine bağlanamıyoruz. Lütfen daha sonra yeniden dene

berra_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
12
0
86
Konya
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var!
2 gündür hotmailimdeki gelen kutusundaki hiçbir mailimi açıp okuyamıyorum :(
hotmail açılıyor,gelen kutusunda ileti görünüyor,gelen kutusunda ki gelen maile tıkladığımda mail açılmıyor :(
Hizmeti geliştirmek için bazı bakım işlemleri yapıyoruz. Sizi engellediğimiz için özür dileriz. Lütfen birkaç dakika içinde yeniden deneyin. Bir saatten uzun sürdüyse, hala beklediğinizi bize bildirin. yazısı çıkıyor.
hiçbir şekilde ne mail gönderebiliyorum,nede gelen maillerimi okuyabiliyorum.birisine mail göndermek istediğimdeyse
Şu anda Windows Live Hotmail hizmetine bağlanamıyoruz. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. yazısı çıkıyor.önceden gelen silmek istediğim mailleride silemiyorum.
içinizde bu problemi yaşayanlar var mı? nasıl düzelecek bu durum beklemek bir çözüm mü? bu neden kaynaklanıyor? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Ya da firefox'ta açmayı deneyin.

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
sorun bilgisayardan kaynaklanmıyor
arkadaşımın bilgisayarından denedim onda da açılmadı
benim kullandığım bilgisayardan arkadaşım rahatlıkla kendi hotmailini açıp kullanabildi
ben hala ne kendi bilgisayarımda nede bir başka bilgisayarda hotmailimi kullanamıyorum
bu sorunu sadece ben yaşamıyormuşum bunu öğrendim
benim gibi bu sorunu yaşayan çok kişi varmış ve bakım sebebiyle yaşanıyormuş bu sorun
beklemkten başka yapılacak bir şey olmadığı söyleniyor
bekleyeceğiz bakalım

sorun düzeldi :)

Son düzenleme:
Back