Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

Süper olurdu . Gazeteler birinci sayfalarına manşet olurduk hahahah

Şu an Karadeniz Bölgesindeki sakin sessiz deniz kenarında eşimle yürüyüş yapmak isterdim. Düşünürken bile huzurlu oluyorum. Evde de annem ve hayalini kurduğum çocuklarım-küçük olarak hayal ettiğim için yürüyüşe goturemedim hasta olmasınlar :))- bizi bekleseler ne güzel olur.

.ilerde umarım çocukların olur ve annene bırakıp yürüyüş yaparsın ihtiyacın olacak bol bol yürüyüş sakinlik arkadaşım
İnşallah Rabbim bebeğini sağlıkla, huzurla, hayırla, güzelliklerle kucağına almayı; bir ömür evinizde aile birliginiz ve dirliginizi koruyarak huzurla, mutlulukla, sağlıkla yaşamayı nasip etsin.

İnşallah Rabbim bebeğini sağlıkla, huzurla, hayırla, güzelliklerle kucağına almayı; bir ömür evinizde aile birliginiz ve dirliginizi koruyarak huzurla, mutlulukla, sağlıkla yaşamayı nasip etsin.
evTik çok teşekkür ederim canım sağlıkla sıhhatle doğsun bebekler allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…