Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

keşke şöyle toptan kk üyeleri için Kazen Kazen Mune Mune bir piknik organize etseler imkansız tabi herkesi bir araya toplamak:KK8: herkes toplansa bir sürü şehir den bir sürü kadın bir arada olsak...katılım 20 lira ..

Süper olurdu . Gazeteler birinci sayfalarına manşet olurduk hahahah:KK23:

Şu an Karadeniz Bölgesindeki sakin sessiz deniz kenarında eşimle yürüyüş yapmak isterdim. Düşünürken bile huzurlu oluyorum. Evde de annem ve hayalini kurduğum çocuklarım-küçük olarak hayal ettiğim için yürüyüşe goturemedim hasta olmasınlar :))- bizi bekleseler ne güzel olur.:KK36::KK36:

.ilerde umarım çocukların olur ve annene bırakıp yürüyüş yaparsın ihtiyacın olacak bol bol yürüyüş sakinlik arkadaşım
İnşallah :KK36: Rabbim bebeğini sağlıkla, huzurla, hayırla, güzelliklerle kucağına almayı; bir ömür evinizde aile birliginiz ve dirliginizi koruyarak huzurla, mutlulukla, sağlıkla yaşamayı nasip etsin.

İnşallah :KK36: Rabbim bebeğini sağlıkla, huzurla, hayırla, güzelliklerle kucağına almayı; bir ömür evinizde aile birliginiz ve dirliginizi koruyarak huzurla, mutlulukla, sağlıkla yaşamayı nasip etsin.
evTik evTik çok teşekkür ederim canım sağlıkla sıhhatle doğsun bebekler allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

hamakda sallanıyor olmak isterdim,
:KK68:ne güzel olurdu
denizde-hamak-keyfi.webp

Back
X