- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Merhaba arkadaşlar
şu anda nerede olmak isterdiniz ve ne yapıyor olurdunuz
.konuya uygun bir yer bulamadım buraya açtım mune , kazen beni uygun yere taşıyın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmak istediğin yer huzur doluÖzgürlük yolu diye bir film vardı orada ki adama çok imrenmiştim . Doğanın içinde , sahili gören bir evde olmak isterdim. Kitaplar, müzik, kahve, filmler insanlardan uzak, Kredi kartı yok ,para yok ,ego yok ve güç yok ...
Ben şuan annemin mezarında olmak ve onunla konuşmak isterdim .mezarlık bana hep sessiz tuhaf bir şekilde huzur veren bir yer gibi gelir.kuş sesi ağaç dallarının sesi..
Sevgilimin yanında çünkü şu an mutsuz ve bana ihtiyacı var:/
Napsam bilmiyorum evden çıkmıyor
Aynen öyle bıraktım zaten onu ben de yeni çözdüm paylaşmak yerine sessizce içine kapanmayı seviyor bir süre sonra geçiyor ama ben üzülüyorum o sırada acaba noldu ne yaptı iyi mi vs vs kendimi yiyorumKendi haline bırak düzelir. Erkekler kadınlar gibi diil mesela biz üzgünken yakın arkadaşlarımızla konuşuruz, onlar ise içsel olarak çözüm yolu bulup çözerler.
Bir de kimsenin bana ulaşamayacağı sessiz, huzurlu ,kimsenin bilmediği bir ağaç ev mesela zaman olmasın .yağmur yağsın miss gibi koksun..
tuhaf geliyor bana insan korkar yani bir sürü toprak altında cansız beden ama acaip bir şekilde huzur buluyorum hele o kuş sesleri..Doğru söylüyorsun, mezarlıklarda öle tuhaf bir his neden insanı kaplıyor anlamış diilim. Mezarlığa gidince hayat boş geliyor ve ölüm korkusunu tetikliyor ...
Aynen öyle bıraktım zaten onu ben de yeni çözdüm paylaşmak yerine sessizce içine kapanmayı seviyor bir süre sonra geçiyor ama ben üzülüyorum o sırada acaba noldu ne yaptı iyi mi vs vs kendimi yiyorum
Bu ara okulu bitiremediğinden ailesi ile arası bozuk da..
tuhaf geliyor bana insan korkar yani bir sürü toprak altında cansız beden ama acaip bir şekilde huzur buluyorum hele o kuş sesleri..
böyle dönemlerde içe kapanmak onun için en iyisi belliki zamanla geçer herşey yoluna girer inşallahAynen öyle bıraktım zaten onu ben de yeni çözdüm paylaşmak yerine sessizce içine kapanmayı seviyor bir süre sonra geçiyor ama ben üzülüyorum o sırada acaba noldu ne yaptı iyi mi vs vs kendimi yiyorum
Bu ara okulu bitiremediğinden ailesi ile arası bozuk da..
oturup şöyle geçmişimi geleceğimi düşünmeden saatlerce otursam .evet beton dünyaAyy hayali bile güzel , bu beton dünya içinde![]()
Yok bizim aramız bozuk değilAllah aşkına karışma , herkes gibi çalışıp verecekti derslerini , sorumluluk almayı bilicek ailesi de haklı bence. Sen üzerine gittikçe daha çok uzaklaşır. Hayatına odaklan bu kez o seni merak edicek, dicek niye ses seda yok niye konuyu açmıyor. Konuşurken bile olağan sıradan konuş . Her şey tersine döner.
Yok bizim aramız bozuk değil
Evet ailesi bence de haklı bir zaman sorumsuzluk yaptığı da bir gerçek hala o sorumsuz zamanlarının acısını çekiyor yine de kıyamıyorum işte
Neyse geçer düzelir elbet
belki ben annemi göreceğimden korkmuyorum dur...Bilmiyorum huzur kısmı bende oluyor ama korkuyorum . Ölmekten mezara konulmaktan korkuyorum bilmiyorum neden ...
oturup şöyle geçmişimi geleceğimi düşünmeden saatlerce otursam .evet beton dünya![]()
valla kesinlikle haklısın her türlü kendimize yeni takıntılar düşünceler üretiriz çünkü biz kadınızNe yazık ki biz içinde bulunduğumuz ''Anı'' yaşıyamıyoruz. kahve içerken bile kafamızda milyon tane soru var nolcak napıcam vs.vs. o kahvenin tadını bile doya doya çıkaramıyoruz.