Şu an şu dakka tamda burada canı sıkılanlar topici:))

şu anda bana uyan topic yok napim yanlızmı kalim yaaaaa sadece sohpet etmek isteyen varsa çıksın sayıyorummmm
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
sağım solum sobeee

valla bu satte her telden çalıyorum ben acuk romantik acuk buruk hepücüne inat keyiflenmek istiyorumkaydirigubbakcemile2

bende varım ama siz yoksunuz benim kociş nöbetçi yalnızım canım sıkılıyo 7 saatimiz kaldı kavuşmamıza inşallah:asigim:

buradayım caneylomm uzun zamandı kendime vakit ayıramıyodum bir kaç saat buradayım ve sohpet edecek arkadaşlara ihtiyacım var

..

bu gece calismasina sinir oluyorum yaa

benim sevdicegim de vardiyali calisiyor, nefret ediyorum vardiyali isden :umursamaz:

bende 5 kadar filan sanırım burdayım halleycim erken kaçarsam kızmak yok ama:))

yok canım ya ne kızacam kocşin gelmeden hazırlanırsında kızamam vallakaydirigubbakcemile3

..

bu gece calismasina sinir oluyorum yaa

benim sevdicegim de vardiyali calisiyor, nefret ediyorum vardiyali isden :umursamaz:

bizimki vardiyasızda noluyoki tatlım ayda 6-8 arası nöbet tutuyo vardiye nasıl olur kaç saat olur bilmiyorum ama bizim nöbet 24 saat:bbo:bu sabah 8:30 yarın sabah 9:30 24 saattende fazla yani:1shok:

ay allah yardımcınız olsun eşleri vardiyalı işi olan bayanlara sabır iliyorum ben şahsen eşim işten erken gelse yada geç ne bileyim ev düzenim allak bulak oluyor bazen düşünüyorum acaba eşleri vardiyalı olanlar napıyor diye

ay allah yardımcınız olsun eşleri vardiyalı işi olan bayanlara sabır iliyorum ben şahsen eşim işten erken gelse yada geç ne bileyim ev düzenim allak bulak oluyor bazen düşünüyorum acaba eşleri vardiyalı olanlar napıyor diye

bencede çok haklısın düzen müzen kalmıyo bir gün önceden nöbet stresi sarıyo zaten elim ayağım hiç bi işe kalkmıyo nöbet günüde aynı karnımı doyurmaktan aciz hale geliyorum resmen görsen acırsın halime yani:1no2:

valla zor şahsen benim evde küçük oğlum olmasa kocamda vardiyalı çalışsa sanırım tembelliğimden aç aklırım evi pislik götürür popomuda pc de fazla oturmaktan sivilcelerr:)))

valla zor şahsen benim evde küçük oğlum olmasa kocamda vardiyalı çalışsa sanırım tembelliğimden aç aklırım evi pislik götürür popomuda pc de fazla oturmaktan sivilcelerr:)))

vereliniortak iyi tahmin ettin ortak:roflol: dediğin şeylerin% 99.9 u olan şeylerdelikafadulden çocukta yok yalnızlıktan aynen dediğin gibi oluyo herşey

..

niye kendin yemiyosun???

tek başıma zaten yemek yiyemem mimkin değil:sinifsinif:
bide sabah aç karnıma mutfağa girmek deveye kuğu balesi yaptırmaktan daha zor geliyo:bbo: bulantılardan

benim şimdi 2,5 yaşında oğlum var evlere şenlik yaramazmı yaramaz beni okadar yoruyorki pc yüzü göremez olmuştum fırsat bulamıyordum oturmaya ama bu gecey kendime ayırdım

X