• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şu an kullandığınız parfümden memnunmusunuz

vallahi çok çok rahalı parfümler dışında normalde kullanılabilecek her tür parfümü kullandım sayılır :)
en çok privacy parfümü seviyorum birde yeni avon pur blanca kullanıyorum çokta memnunum

sabit parfümüm DAVIDOFF ..
ama bazen degişiklik olsun die EXTRAORDİNARY kullanıyorum ..

bende avon for away ve yine avon incandensee var şu an güzel ikiside for away çok kalıcı ve yoğun bi koku yalnız

lacoste bir numaram
439012200zg9.jpg

nickimden de belli lancome hypnose o kadar memnunumki bir soran bi daha soruyor çok da kalıcı :)

valla sabit olarak kendimi bildim bileli Burberry's Classic kullanıyorum,arada bir de burnum farklılaşsın diye weekend'ini kullanıyorum..vazgeçemiyorum bu iki kokudan...

burberry weekend yıllardır kullandığım parfümken bir tanıtım esnasında yves rocher pur désir lila ile tanıştım çiçek kokusu sevenler için nefis ve kalıcı bir koku

AHH AHHhne kadar ısterdım sureklı aynı parfumu kullanabılmeyı:p o kadar ayran gonulluyum kı herhalde pıyasada denemedıgım parfum az kalmıstır..:oP
Ama Amor Amor hep bulunur elımın altına..Euphorıa Calvın KLEIN de ..

Back