Şu an canı sıkılanlar buraya;)

popkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
121
0
forumda online olupta forumun kıyısında kalanlar, nereye ne yazsam hangi konuya bakıp oyalansam diye düşünenler: gelin buraya tanışalım, kaynaşalım ne konuşacağımıza biz karar verelim:KK66::KK52::KK66:

forumda online olupta forumun kıyısında kalanlar, nereye ne yazsam hangi konuya bakıp oyalansam diye düşünenler: gelin buraya tanışalım, kaynaşalım ne konuşacağımıza biz karar verelim:KK66::KK52::KK66:

cnm bu konuyu geyik bölümüne açman gerekti ve geyikte de bu tarz konu çok var zaten sende katılabilirsin orada bir geyik sohbetine :KK42:

formu çok i tanımıyorum forum online da konuşulan bize göre pek bişi yok:) gelenler hoşgelmişlerrr acısıyla tatlısıyla konuşuruz bizde:KK14:

formu çok i tanımıyorum forum online da konuşulan bize göre pek bişi yok:) gelenler hoşgelmişlerrr acısıyla tatlısıyla konuşuruz bizde:KK14:

cnm konun kitlenir o yüzden söledim geyik muhabbeti olacağı için :KK16:

can sıkıntısından deilde 25 yorum olmadan resim göremiyomusum o yüzden neye yorum yapıcamı sasırdım bi de buna yapim dedim :KK1:

:KK1:
bende senin gibiydm 3 gün önce.. yeni üyeyim pek pratik diilim bu yüzden ya:KK50:

aynen .. düğünden önce bana çok yararı dokundu.. sen neler yaparsın bari sennle sohbet edelim bi tek bu yönden ısınamadm buraya sanki derdi olmayanlarn knşmaya hakkı yok kimse muhabbet etmiyo:) allah dert vermesin ya önemli olan bu tabi..
:KK59:

X