Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Boşansam mı boşanmasam mı? Sinsi mi samimiyetsiz mi yoksa yanılıyor muyum? bu çocuk babasız ben onsuz yapabilir miyim? O peki bizsiz yapabilir mi??

"hemen mi yatsam mutfağı toplayıp ta mı yatsam of yemek te yok napsam kı

sabah erken kalkarım accık işe gitmeden topalrım ya olur o olur" aynen böle gecıyo aklımdan :)

Duşa girsem de yavaş yavaş işe gitmek için hazırlanmaya başlasaaamm...ÖÖfff kızııımm kalk pc başındaaannnnnnn

gidnler keşke geri gelsede sonkez sarılsamm

şimdi hem annemşn yanında olmak hemde ona doyasya sarılmak ıstıyorum yarın gtcemm

benım nişanlımın annesı öz halam olur keske oda burda olsaydıda onuda öpseydım halacımm dıye çok özledim çokk..

ah simdi su yataga tek basima yatip ayicigima senmissin gibi sarilip, senin hayalini kurmak yerine, seninle beraber yatip, sarmas dolas olsak.. uyusak.. gelir mi o gunlerde?

ayrılsam mı..
ayrılmasam mı ????
ısrarım uzerını de olsa bana hesap odetmemelıydı (((
garson bıle bı tuhaf baktıııı

Yemek takımlarını aşkımla Afyon üzerinden geçerken arabayla alıp geçsek daha iyi olacak

dusun dusun kafayi yiceemmm, birak diroyrum zamana birak gorunce karar ver ama korku bku selanik.. diyorum ki ya olmazsa? ama cok ta seviyorum. bu tarz seyleri takmamaliyim ama.. offfffff!!! ((

emin değilim bazı şeylerden
lütfen beni hayal kırıklığına ugratmasın

goz doktoruna gitmem gerekiyo artik cunku gozlerim cok yaniyo ya ve tahtayi da goremiyorum zaten ama ben 4 goz olmak istemiyorum ((((((((((((((( ama olmak zorundayim durum vahimm.

Dünden biraz pilav kalmıştı.
Acaba yanına ne yapsam.
Yemek yapması değil ne yapacağımı bulması beni yoran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…