Su akıtan camasır makinesi

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
2 gun once farkettim makinenin alt tarafından su gelmiş ustelik 2 -3 gunde camasır falan yıkamamıstım dun ve bugun de su geliyor temiz su 4 ay oldu makineyi alalı ne olabilir problem

Makınenız mutfakta ıse borusu lavabo borusuyla aynı yerde oluyor gıderı orası tıkandıysa gerı gelmıs olabılır,arkasında kı boru ıyıce ıcerı takılmamıs sızdırıyor olabılır,su tazyıklı ve fazla gelıyorsa o yuzden de akıyor olabılır.

yok banyoda makine calısmaz haldeyken bile sızıntı yapıyor anlamadım suda temiz makine camasır yıkarken oyle siddetli suda gelmiyor sanırım servise gondercez

Acaba makıneden mı gelıyor yoksa arkasındakı borusundan mı ıste calısmıyorken ıcınde su olmaz kı zaten anca cesmeye baglanan boru yerınden su fazla gelıyorsa ordan akıp altından gelıyordur yoksa altında su akacak bır yerı yokkı.O cesmeye bagladıgınız yere baktınız mı vanasına bızımkıde cok tazyıklı ve fazla gelıyordu oradan su damlatıyordu kıstık vanayı bıraz oraya bı bakın derım.yıne olmazsa servısı ararsınız mecburen

Hmm bakiyim ben oraya ozaman aklima gelmemisti insallah oyle biseydir:) tesekkurlerr ilgilendiginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…