Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 gun once farkettim makinenin alt tarafından su gelmiş ustelik 2 -3 gunde camasır falan yıkamamıstım dun ve bugun de su geliyor temiz su 4 ay oldu makineyi alalı ne olabilir problem
yok banyoda makine calısmaz haldeyken bile sızıntı yapıyor anlamadım suda temiz makine camasır yıkarken oyle siddetli suda gelmiyor sanırım servise gondercez
Acaba makıneden mı gelıyor yoksa arkasındakı borusundan mı ıste calısmıyorken ıcınde su olmaz kı zaten anca cesmeye baglanan boru yerınden su fazla gelıyorsa ordan akıp altından gelıyordur yoksa altında su akacak bır yerı yokkı.O cesmeye bagladıgınız yere baktınız mı vanasına bızımkıde cok tazyıklı ve fazla gelıyordu oradan su damlatıyordu kıstık vanayı bıraz oraya bı bakın derım.yıne olmazsa servısı ararsınız mecburen
Acaba makıneden mı gelıyor yoksa arkasındakı borusundan mı ıste calısmıyorken ıcınde su olmaz kı zaten anca cesmeye baglanan boru yerınden su fazla gelıyorsa ordan akıp altından gelıyordur yoksa altında su akacak bır yerı yokkı.O cesmeye bagladıgınız yere baktınız mı vanasına bızımkıde cok tazyıklı ve fazla gelıyordu oradan su damlatıyordu kıstık vanayı bıraz oraya bı bakın derım.yıne olmazsa servısı ararsınız mecburen