• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şu adet gecikmesi harbi nedir? deli etti beni....

crayzbluee

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
28
1
6
İstanbul
bir hafta oldu hala adet olamadım. hiçbir belirti yok üstelik. hamile kaldığımı sanmıyorum. ama neden olmuyor. sinirlerim bozuldu. bu da yetmezmiş gibi belimin sol tarafında geçmeyen bir ağrı. böbreklerden mi diye nette gezindim. galiba değil. aslında en iyisi dr. gitmek. ama gitmek istemiyorum. off offf...

eğer evliyseniz vovuk istiyorsanız kafaya takınca gecikiyo benim bi keresine 9 gün gecikti r a gittim hamile değilmişim eve gldim adt olmusum leke geldi..anlıyacağın rahat ol ağrı böbrekte olabilir suyu cok iç biberiye çayı içersen 1 barak söktürür hamileliktn şüphen varsa içme geçmiş olsun

walla cnm bnıde delı ettı . bnada 6 ay once pko teshısı kondu 12 gun boyunca lekelenmelerım oldu karnımın ıcı over kıstlerıyle doluydu. ve pko belırtısı olrk tek adet duzenszlıgı var. yanı duzgun yumurtlamama sorunu ıste :( bnmde cnm cok sıkılıyo.bzn 5 ay gunu gunune gelır baznde 3 5 6 gun gecıkıo nadıren bu ay hytmda ılk defa 19gun gecıkdı oda ıncır suyu yuzunden bana gore....bnde acaba hamılemıym ?? demekten test yapıp negatıf gormekden uzuluyrm cokk. sende tkma dıcem ama elde degıl cnm :( rbbm hyrlısını versın betern beterı var.

iki gündür 5li bitki çayı içiyorum. içinde biberiye de var. göğüslerim ağrımaya başladı. inşallah sonunda olacak. 7 ve 5 yaşlarında iki çocuğum var zaten. Allah onlara sağlık versin. 3.yü düşünmüyorum. ilginiz için teşekkür ediyorum. sıkıntıları paylaşabilmek çok ama çok güzell...

11 gün sonra nihayet oldu. Tam bir işkenceydi. şimdi ise ağrıdan ölüyorum. şikayetçi olmak istemiyorum. oldu ya önemli olan bu..:)) ...((

kızlar benimki de gecikti ya pazartesi olmam gerekiyodu hala regl olmadım çok takıyorum kafama adet sancısını giderici iğnelerin yan etkisi olmuş olablir mi ki :(

madem doktora gitmekten korkuyosun teşhisi kendin yapmalısın aşağıdakilerden hangisi var sende

1. Omuzlarda ve/veya kulakta sivilce
  2. Vajinal kaşıntı
  3. hapşırıncca idrar kaçırma
  4. kahve rengi akıntı
  5. Ayak kokusu
  6. Sabah uyanınca Ağız kokusu
  7. Göbekte yağlanma
  8. Baldırda ve göbekte tüylenme
  9. Saç Dökülmesi
  10. Cinsel isteksizlik
  11. yorgunluk ve tembellik
  12. insülin direncinin yüksek olması
  13. Adet düzensizliği
  14. Yumurtalamanın düzgün olmaması

arkadaşlar merhaba bnmde bi sorum olacaktı cevaplarsanız çok ama çok seviniirm
ben de de adet düzensizliği var prolaktinim yüksekmiş(yakşasık 39-54 ) parlodel kullandım yaklasık 4 ay sonra kan değerimde prolaktin düşmüştü.kadın doguma gittim progeston verdi adetimin 3.gününde ölçümlerde değerlerin ii olduğu söyledi.hamilelik riski oldugunda parlodeli bırak dedi.biz de ona göre çalışmalara başladık parlodeli bıraktım...ve sonuç adetim10 gün gecikti ama kan testi de negatiff:(
ne yapmalıyım
bekliyimmi?,
çalışmalara devam mı edelim?

bu arada 1.5 senelik evliyim
lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun

arkadaşlar merhaba bnmde bi sorum olacaktı cevaplarsanız çok ama çok seviniirm
ben de de adet düzensizliği var prolaktinim yüksekmiş(yakşasık 39-54 ) parlodel kullandım yaklasık 4 ay sonra kan değerimde prolaktin düşmüştü.kadın doguma gittim progeston verdi adetimin 3.gününde ölçümlerde değerlerin ii olduğu söyledi.hamilelik riski oldugunda parlodeli bırak dedi.biz de ona göre çalışmalara başladık parlodeli bıraktım...ve sonuç adetim10 gün gecikti ama kan testi de negatiff:(
ne yapmalıyım
bekliyimmi?,
çalışmalara devam mı edelim?

bu arada 1.5 senelik evliyim
lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun

yukarıdaki belirtilerden hangisi var sende

madem doktora gitmekten korkuyosun teşhisi kendin yapmalısın aşağıdakilerden hangisi var sende

1. Omuzlarda ve/veya kulakta sivilce
  2. Vajinal kaşıntı
  3. hapşırıncca idrar kaçırma
  4. kahve rengi akıntı
  5. Ayak kokusu
  6. Sabah uyanınca Ağız kokusu
  7. Göbekte yağlanma
  8. Baldırda ve göbekte tüylenme
  9. Saç Dökülmesi
  10. Cinsel isteksizlik
  11. yorgunluk ve tembellik
  12. insülin direncinin yüksek olması
  13. Adet düzensizliği
  14. Yumurtalamanın düzgün olmaması
1-3-5-7-10-13 bunlar neyin belirtileri peki.mesela benim aslında adetim gecikmez ortalama hep aynı tarihte oluyorum ama son 1 yıldır miktarında ciddi bir azalma var.buna bağlı olarak belimde kalınlaşma ve göbeğim oluştu.1 düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu.düşükten sonraki 3 ay baya bir oldum çok da memnun kaldım çünkü şuanki miktarları beni gerçekten rahatsız ediyor.son adetim 3.gün kesildi.pedi değiştirmeden 3 gün beklesem doldurmayacak kadardı.ben de pko falan olabilirmi diye düşünüyorum.ama o muayne sandalyesi hani şu doğum yapılanlar gibi ondan çok korkuyorum ben.vajinismusu daha yeni yendim sayılır.yenemedim bile.

1-3-5-7-10-13 bunlar neyin belirtileri peki.mesela benim aslında adetim gecikmez ortalama hep aynı tarihte oluyorum ama son 1 yıldır miktarında ciddi bir azalma var.buna bağlı olarak belimde kalınlaşma ve göbeğim oluştu.1 düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu.düşükten sonraki 3 ay baya bir oldum çok da memnun kaldım çünkü şuanki miktarları beni gerçekten rahatsız ediyor.son adetim 3.gün kesildi.pedi değiştirmeden 3 gün beklesem doldurmayacak kadardı.ben de pko falan olabilirmi diye düşünüyorum.ama o muayne sandalyesi hani şu doğum yapılanlar gibi ondan çok korkuyorum ben.vajinismusu daha yeni yendim sayılır.yenemedim bile.

PCOS başlangıcı buna bağla olarak yumurta çatlamama var sende muhtemelen. hormon testleri yaptırdınmı ? resimdeki hareketi gözü kapalı 25-30 sn yapabiliyor musun (sağ ayağını tam düzleenecek kadar kaldır malısın)

Eki Görüntüle 700219

PCOS başlangıcı buna bağla olarak yumurta çatlamama var sende muhtemelen. hormon testleri yaptırdınmı ? resimdeki hareketi gözü kapalı 25-30 sn yapabiliyor musun (sağ ayağını tam düzleenecek kadar kaldır malısın)

Eki Görüntüle 700219

yok yapamıyorum denedim şimdi.hormon testi yaptırmadım henüz bi ara troidden şüphelendim kilo herhalde hipotroidi diye.çok uzun sürüyor tahliller.hastanede doktor bi de şeker tahlili istemiş.bu saatten sonra şeker tahlili yapılmaz dedi hemşire.sabah gelicen aç olucan falan gidip yemek yicen 2 saat sonra gelicen.beynim döndü zaten hastanede akşama kadar.tekrarda gitmedim ama gitmem gerektiğini biliyorum.ciddi şekilde kilo aldım.boyun bölgemde göğsüme doğru çok fazla sivilce var ve aylarca iyileşmiyor.tam iyileşir gibi oluyor yenileri başlıyor.5-6 ayda belki iyilşmesi.

yok yapamıyorum denedim şimdi.hormon testi yaptırmadım henüz bi ara troidden şüphelendim kilo herhalde hipotroidi diye.çok uzun sürüyor tahliller.hastanede doktor bi de şeker tahlili istemiş.bu saatten sonra şeker tahlili yapılmaz dedi hemşire.sabah gelicen aç olucan falan gidip yemek yicen 2 saat sonra gelicen.beynim döndü zaten hastanede akşama kadar.tekrarda gitmedim ama gitmem gerektiğini biliyorum.ciddi şekilde kilo aldım.boyun bölgemde göğsüme doğru çok fazla sivilce var ve aylarca iyileşmiyor.tam iyileşir gibi oluyor yenileri başlıyor.5-6 ayda belki iyilşmesi.

sivilceler boyun damı omuzundamı boyunda dersen ozaman senin solunum (akciğer diyafram vss.) sorunlarında var demektir

" astım hastası gibi hissediyorum" derken tam izah edersen bi önerimiz olur sanada

nefes almakta güçlük çekiyorum özellikle yattığımda bazen boğalacak gibi oluyorum.yarın doktora gidicem.troid tahlili yaptırıcam.bakıyım eğer troidle alakalı bişey çıkmazsa orda jinekoloğa gidiyim diyorum.pko mu nedir o illet falansam yeni başlıyorsa en azından tedavi yoluna gidiyim.nette okuduğum kadarıyla alınan kilolar pko da geri verilemiyormuş.

Back
X