arkadaşlar 18 aylık bir oğlum var ve sütten kesmek istiyorum.
sütten kesme deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
birde siz kaçıncı ayda kestiniz sütten.
yorumlarınızı bekliyorum kızlar.
slm benim 2,5 yaşında oğlum var 17 aydan sonra sütten kestim nrmali bence bu bundan sonra sıiçin süt çoçuğa oyun gibi geliyor artık bence kesebilirsin kesmenin en kolay yolu ben şöyle yaptım.
işim gereği antalya ya gitmem gerekiyordu son kez emzirdim babaannesine bıraktım üç gün emzirmedim. bu sırada biboran alıyorsa büyük kolaylık sütü biboranla verebilirsinin. antalya dönüşü bir hafta sıktık dişimizi emzirmedim sonrada unuttu. şimdi arada takılıyor anne emme diye o kadar.inşallah kolaylıkla bıraktırırsın.
canım ben kızımı 1,5 yaşında sütten kesmiştim..kızım aşırı düşkündü artık sıkılmıştım dakka başı istiyordu..sonra meme ucuna limon sür dediler olmadı yine emdi,salça sürdüm salça kururyunca döküldü,en sonunda ayakkabı boyası sürdüm kızım emmedi..her istediğinde açtım karayı görünce emmedi..sonra normal süte alıştırdım..kızım şuan 2,5 yaşında hala süt içiyo..kolay gelsin canım..
Dogumu Akay hastanesinde yaptım memenundum hemşirelerden vs ama bekledıgım kadar degildi hiç bir şey doktorum akaya ve ya hrs yı onerdı iş yerine yakın oldugu için hrs yı nedense ıstemedım her neyse ve akay da kı yenı dogan dakı doktora duzenlı gıtmeye basladık bebısım 40 gunlukken babası nezle oldu ve bebegım hasta oldu hemen akaydakı doktora gıttık bebegım yanın da oksurmesıne ragmen bronşit baslangıcı oldugunu soyledı ve surup ve ventolin verdı buhar makınasında gece vermemızı soyledı 10gun sonra gelın dedı. Neyse ki eşim de bende pimpirikli insanlarız ve 2. bır doktora gıdelım dedık ve tavsıye uzerıne Vedat Köseoğluna gittik kesinlikle bronşit olmadıgını boğmaca olduğunu söyledı ve ılaç verdı 3 gune bırde kontrole gıttık bbegım 5 gun ıcınde kendıne geldı ne burun tıkanıklıgı ne de oksuruk kaldı 3 kere kontrole gıttık kontrollerden ucret alınmadı. Boşu boşuna bebgıme ventolin fln vericektim dahası 10 gun içinde boğmaca fazlasıyla ilerleyecekti. Ayrıca bebgımın gobek fıtıgının gazdan oldugunu soyledı bebegım aglamaz gaz yuzunden bı problem yasamıyoruz dedıgımde agrı eşiği yuksektır demıştı ve boşuna gaz ılaçları verdım. Sırf bu konuyu açmak için üye oldum klube.
Vedat beyı tabı maddı olanagı olan butun annelere tevsıye edıyorum aşı gunlerınız mesajla hatırlatılıyor Vedat bey 2. gııdısınızden ıtıbaren sıze ve bebgınıze ısmıyle hıtap edıyor hastasını tanıyor herseyı acıklıyor 24 saat ulaşabılıyorsunz paylaşmak istedim