Stresten kafam da çıkan yaralar..

Yorgunbeden

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
140
86
18
Merhaba arkadaşlar. Daha önceki konularımda bilen bilir. Kisaca zor ve baskı altinda bir evlilik yaşadım suan da boşanma surecindeyim. Ozellikle son bir sene de artık bedenim stresten uyari vermeye başladı. Şu son iki aydır başım aşırı derece kaşınıyor. Hatta bitlendigimi düşünüp gaz yağıyla dahi yıkadım. Fayda etmedi doktora gittim stresten kaynaklı olduguna karar verildi neyi takiyorsan takma bu kadar dedi depresyonda olduğumu dile getirip ilac verdi. Sorun şu ki ilac da fayda etmedi sacimin derisi kompke yara şiş ve sivilce dolu. Saçım aşırı döküldü. Boyle bişeyle karşılaşıp çözüm bulan oldu mu. Kafama takmamaya çalışıyorum ama haketmedigim o kadar cok sey yaşadım ki kaldıramıyorum halen olanları düşünüyorum.

Bende de var aynısı yazdan beri uğraşıyorum. Kesinlikle stres kaynaklı ne zaman ağlayarak uyusam elim saçımda kaşırken uyanıyorum sonra gün boyu kaşına kaşına bi hal oluyorum. Doktorum bana losyon ve şampuan önerdi onları kullandım hafifledi baya ama kepek sorunu devam ediyor. Kaşıntı olmasında kepeğe bile razıyım...

Dediğiniz rahatsızlığa baktım simdi benim ki o şekilde değil ve kepek vs etken yazıyor oyle bir sorunum da yok. Ama tesekkur ederim
Ben hic kepek sorunu yaşamadım. Halen de yok. Gecmis olsun sizede insallah gecer ya sacimin yarisi döküldü kellik başladı resmen

Sağlığına daha fazla zarar vermesine izin verme. Güçlü olmaya özen göster. Göster ki kaybettiği, canını yaktığı kadının aslında kendi kendine daha mutlu ve güçlü olduğunu görsün.
Onun haricinde saçlarına bir daha gaz yağı sürme, çok zararlı. Saçlarını yakarsın Allah korusun. Stresten oluşmuş ve bu geçici bir durum. Saçlarına bilmediğin ve zarar verici ürünler sürmek yerine bitkisel içerikli şampuanlara yönel derim. Ben bioxcin aqua thermal serisini kullanıyorum. Kepek sorununu ortadan kaldırdığı gibi saçlarımı da besliyor ve dökülmesine engel oluyor. Düzenli kulanım sağlarsan bir süre sonra faydalı olduğunu göreceksin.

Geçmiş olsun...

Ardıç katranı sabunu kullanmalısınızi kafa derisindeki sorunlar ve yaralar iltihaplar kaşınma için birebirdir.
Sabun olmaz derseniz ardıç katranı şampuanı kullanın o sizi rahatlatacak.
Papatya çayı için.
Eczaneden Passiflora adlı bitkisel sakinleştiriciden alıp kullanın.
Zor bir süreç ama bunu tek siz yaşamıyorsunuz, ölmediniz, Selamaleyküm deyip yeni hayatınıza kendinizi hazırlayın.

Ben babamdan dolayi ayn seyleri yasadim kafami kasir kan icinde birakirdim hem gicik hem tatli kasinti gibi bi kasinti olurdu. Derisi cikar basimdaki yaralar sulanir ve asiri agri yapardi. Bi gün kendime dedimki sana zarar veriyor takma hersey olacagina varir sen takarak cozulmuyor onun amaci zaten bu ZARAR VERMEK dedim biraz biraz azaldi ve tekrarladi... evlendim tamamen gecti stres yapacak seylerden kurtuldum. Kisacasi cozumu stresten gercekten uzak durmak. Sakin bi meskuliyet bul kurtar kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…