- Konu Sahibi gelecekkorkusu
iktisatı bitirdim.ama para hesap işlerinin bana göre olmadığını bilerek pazarın önde firmalarından birine araç satış danışmanı olarak başladım..
ve bir daha da çıkamadım..benneyaptımki
3.yılımdayken daha iyi bir markaya transfer oldum burdaki yönetimin talebi ve ricasıyla.
.şu anda sektörde 4.yılım bitmek üzere.kaydirigubbakcemile5
benim işim malesef stresi besleyen bir iş.:bbo:
hazırlanması gereken raporlar,gelen müşterilere satışı yapabilmek için diğer markalara kaptırmamak adına verilen savaş,kotayı doldurmak,eğitimler birde üstüne insan kaynakları olunca hep stres unsuru oluyor yaşamım iş hayatında..:teselli:
ayın 30 unun akşamı satış müdüryle toplantı yapıp ohh hedef tuttu diye odadan çıkarız,1inde ay başlar ne olacak bu ay demeye kalmadan hedefler verilir,satış politikası belirlenir,kampanyalar açıklanır ve yeni bir maraton başlamış olur..:çok üzgünüm:
ayda sadece 2 pazar tatil yapıyorumdur..onun haricinde imkansızdır..
toplantılar için eve 11lerde gelmişimdir ayda bir kez..
ve şu an ücretsiz izinde olmama rağmen şirket maillini outlooka kurmuş olup gene işyerinde fiilen bulunamasamda en azından izlenecek stratejilere fikir beyan etmek zorundayım..
yakındır tahtalı köy durumları kanımca benim için..kafamçokkarıştı
ve bir daha da çıkamadım..benneyaptımki
3.yılımdayken daha iyi bir markaya transfer oldum burdaki yönetimin talebi ve ricasıyla.
.şu anda sektörde 4.yılım bitmek üzere.kaydirigubbakcemile5
benim işim malesef stresi besleyen bir iş.:bbo:
hazırlanması gereken raporlar,gelen müşterilere satışı yapabilmek için diğer markalara kaptırmamak adına verilen savaş,kotayı doldurmak,eğitimler birde üstüne insan kaynakları olunca hep stres unsuru oluyor yaşamım iş hayatında..:teselli:
ayın 30 unun akşamı satış müdüryle toplantı yapıp ohh hedef tuttu diye odadan çıkarız,1inde ay başlar ne olacak bu ay demeye kalmadan hedefler verilir,satış politikası belirlenir,kampanyalar açıklanır ve yeni bir maraton başlamış olur..:çok üzgünüm:
ayda sadece 2 pazar tatil yapıyorumdur..onun haricinde imkansızdır..
toplantılar için eve 11lerde gelmişimdir ayda bir kez..
ve şu an ücretsiz izinde olmama rağmen şirket maillini outlooka kurmuş olup gene işyerinde fiilen bulunamasamda en azından izlenecek stratejilere fikir beyan etmek zorundayım..
yakındır tahtalı köy durumları kanımca benim için..kafamçokkarıştı
Son düzenleme: