- 28 Aralık 2014
- 1.584
- 1.832
- 333
- Konu Sahibi Maviherdem
Ohooo 9ay ilaç kullanan hamileler var emzirirken dahi hiç bırakmadan sakın korkma sıkıntı yapma ben neler yaşadım ah ah ama emin ol hamilelikte zaten kusma olduğu için daha rahat oluyorsun çünkü anksiyete panik atak olmayanda bi çok hamile 9ay kusuyor mesela ben 6ay hep kustum hamilelikte tabi herkes bebekle alakalı bildi:)))))korkmayın kızlar bu hastalık var diye evlenmekten anne olmaktan korkmayın epilepsi sara hastaları bile anne oluyo çok şükür yani ilaç kullanıp hamilelik geçiriliyor ben hamilelikte kullanmadim sebebide zaten kusuyorum bebekden deyip öyle geçirdim ilaç verdi doktorum dedim ilaçsız gittiği yere kadar çok şükür ilaçsız doğurdum ama mesela şimdi yine yokluyor diyorum olursa yine ilaç kullanıcam Allah büyük sende kendini boşuna üzme sakın çok güzel evlenir de çocuk da yaparsin
Ne güzel konuşmuşsun gece gece bana terapi gibi geldi Allah rağzı olsun Doğru diyorsun ne hastalıklar var evinide kurup annede oluyolar bizde oluruz elbet rabbim kaldıramayacağımız yükü vermezmiş.Sende sağlıkla al kucagına bebeğini canım Allah kurtarsın