• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Strest sıkıntı durumlarında midem bulaniyor

Ohooo 9ay ilaç kullanan hamileler var emzirirken dahi hiç bırakmadan sakın korkma sıkıntı yapma ben neler yaşadım ah ah ama emin ol hamilelikte zaten kusma olduğu için daha rahat oluyorsun çünkü anksiyete panik atak olmayanda bi çok hamile 9ay kusuyor mesela ben 6ay hep kustum hamilelikte tabi herkes bebekle alakalı bildi:)))))korkmayın kızlar bu hastalık var diye evlenmekten anne olmaktan korkmayın epilepsi sara hastaları bile anne oluyo çok şükür yani ilaç kullanıp hamilelik geçiriliyor ben hamilelikte kullanmadim sebebide zaten kusuyorum bebekden deyip öyle geçirdim ilaç verdi doktorum dedim ilaçsız gittiği yere kadar çok şükür ilaçsız doğurdum ama mesela şimdi yine yokluyor diyorum olursa yine ilaç kullanıcam Allah büyük sende kendini boşuna üzme sakın çok güzel evlenir de çocuk da yaparsin

Ne güzel konuşmuşsun gece gece bana terapi gibi geldi Allah rağzı olsun ☺️Doğru diyorsun ne hastalıklar var evinide kurup annede oluyolar bizde oluruz elbet rabbim kaldıramayacağımız yükü vermezmiş.Sende sağlıkla al kucagına bebeğini canım Allah kurtarsın

nasıl güzel bi msj allah razı olsun böyle msjlar görünce yüreğim umut dolu oluyo haklısın rabbim var önce çok şükür ben de eskisi gibi değilim ama halen ilaç kullanıyorum bırakınca bilemem tabi senin için de dua edicem rabbim çocuklarını eşini bağışlasın seni de kurtarsın sıkıntılarından :)
Allah razı olsun canım benim Allah hepimize şifa versin korkmayın evlenin çocuk yapın hayatınızı kurun hepinizi evlendiricem:halay: gerekirse doktor ilacı bile kestirmiyor yani o derce tip ilerlemiş korkma sende ve artık erteleme ileride dersin keşke evlenseydim çocuğum olsaydı diye ve emin ol sevdiğin ile evlenip bir bebek dünyadaki herşeye değer inşallah sende tüm isteyenlerde anneliği tadar:KK200:

Ne güzel konuşmuşsun gece gece bana terapi gibi geldi Allah rağzı olsun ☺️Doğru diyorsun ne hastalıklar var evinide kurup annede oluyolar bizde oluruz elbet rabbim kaldıramayacağımız yükü vermezmiş.Sende sağlıkla al kucagına bebeğini canım Allah kurtarsın
Ben 3.5ay önce doğurdum ikinci bebeğimi:)) ben bile yuva kurup anne olduysam korkmayın o kusmalardan neler çektim ama çok şükür Rabbim yardım ediyor demem o ki boşuna korkmayın evliliğe bebeğe engel değil ilaç kullanimi

Allah razı olsun canım benim Allah hepimize şifa versin korkmayın evlenin çocuk yapın hayatınızı kurun hepinizi evlendiricem:halay: gerekirse doktor ilacı bile kestirmiyor yani o derce tip ilerlemiş korkma sende ve artık erteleme ileride dersin keşke evlenseydim çocuğum olsaydı diye ve emin ol sevdiğin ile evlenip bir bebek dünyadaki herşeye değer inşallah sende tüm isteyenlerde anneliği tadar:KK200:
Aminnn insallah Allah isteyen herkese nasip etsin guzel telaslar saglik sihat versin :))

Ben 3.5ay önce doğurdum ikinci bebeğimi:)) ben bile yuva kurup anne olduysam korkmayın o kusmalardan neler çektim ama çok şükür Rabbim yardım ediyor demem o ki boşuna korkmayın evliliğe bebeğe engel değil ilaç kullanimi
Aaa ne güzel çok sevindim kurtulmuşsun canımm diyorlar ya rabbim kaldıramayacağın yükü yüklemez diye hepsi bi şekilde oluyor bitiyor

Kızlar ben 5 yıldır paxera 20mg ve redepra kullanıyorum ve gayet iyiydim Eylül ayından beri ara ara sıkıntı yaşıyorum tam telaşeler başladı dedim heyecandan oldu herhalde tekrardan doktora gitmiştim 25 eylülde gitmişim paxerayı 30 yapms snra braz daha iyi olmuşum bu seklde devam edelm demş 31 Ekimde başka bi doktora gitmişim oda kesip anafranil ilacını vermişti ama iyi gelmedi diye 15 kasımda eski ilaçlarıma dönmüşüm başka bi doktora gittiğimdede oda paxera 30luga devam ettrmş iyiym dyerek gittiğimde Aralık ortası bni tekrar 20mg düşürmüştü.Ben tam iyi olamadım diye 14 gündür paxerayı 30mg alıyorum iyiydim ama son 3 gundur gene iyi hissetmiyorum ne yapacagım şifam ne Allah aşkına artık ilaçlardamı iyi gelmiyor yada 30luga gecnce bi süre daha beklememmi gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum

çok doğru cnm benim hayatı erteliyoruz malesef ama artık yok ertelemiycem dünyanın en güzel şeyi zaten çocuk sahibi olmak rabbim herkese nasip etsin sizinkini de bağışlasın:)

Kızlar ben 5 yıldır paxera 20mg ve redepra kullanıyorum ve gayet iyiydim Eylül ayından beri ara ara sıkıntı yaşıyorum tam telaşeler başladı dedim heyecandan oldu herhalde tekrardan doktora gitmiştim 25 eylülde gitmişim paxerayı 30 yapms snra braz daha iyi olmuşum bu seklde devam edelm demş 31 Ekimde başka bi doktora gitmişim oda kesip anafranil ilacını vermişti ama iyi gelmedi diye 15 kasımda eski ilaçlarıma dönmüşüm başka bi doktora gittiğimdede oda paxera 30luga devam ettrmş iyiym dyerek gittiğimde Aralık ortası bni tekrar 20mg düşürmüştü.Ben tam iyi olamadım diye 14 gündür paxerayı 30mg alıyorum iyiydim ama son 3 gundur gene iyi hissetmiyorum ne yapacagım şifam ne Allah aşkına artık ilaçlardamı iyi gelmiyor yada 30luga gecnce bi süre daha beklememmi gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum
cnm bakma hepimiz öyleyiz ilaçlar yüzünden ara ara sıkıntı bana da geliyo bazı günler iyiyim bazı günler kötü ilaç aşama aşama ilerliyo düzelicez inş:)

cnm bakma hepimiz öyleyiz ilaçlar yüzünden ara ara sıkıntı bana da geliyo bazı günler iyiyim bazı günler kötü ilaç aşama aşama ilerliyo düzelicez inş:)
Uzun zamandır kullanıyorum ya canımm acaba ilaç fayda etmiyormu diye düşünüyorum artık doz artısı etkisini ne zaman gösterir hiç bilmiyorum

Strest ve sikintili durumlarda istahim kapaniyor midem bulaniyor mulakata girecegim onun stresti var bir de aile tanismalarinda oldu simdi isteme nisandi dugunde napicam bilmiyorum psikolijik ilaclar kullanamiyorum işim den ötürü dikkat gerektiren bir iş. Kafama cok takiyorum bulanti ilaclari da fayda etmiyor hatta uyku yapıyor ozel zamanlarda hic olmuyor ..
Ben de aynı ama çaresinin olduğunu düşünmüyorum strese gelemiyorsunuz

Back