Gebeliğe Hazırlık Stres yaptım bir bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Hanimlar merhabalar,
Geçen hafta evde test yaptim çok şükür pozitifi gördüm. Kan testinde hcg 216 çıktı. Doktor %99 gebelik var dedi. Kadın doğuma cuma günü gidicem.Kaç haftalik bilmiyorum.Buraya kadar sorun yok.

Şimdi eşim ve ben çok heyecanlandık ailemize söyledik. Öğretmenim ders programı ona göre yaptırdım. Yani müdür ve arkadaşların da haberi var. Biliyorum sonradan fark ettim herkese söylemekle hata ettik. Şimdi ya yoksa diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Forumdan okuduğum kadarıyla kalp atışını duymadan doktorlar da bir şey demiyormuş.

Hamilesiniz testlere göre. Sağlıklı mı değil mi onu ileriki günlerde öğreneceksiniz. Bir sorun olursa uygun bir aciklama yapar, eski ders programına dönersiniz.
Hayırlısı olsun
Hamilesiniz testlere göre. Sağlıklı mı değil mi onu ileriki günlerde öğreneceksiniz. Bir sorun olursa uygun bir aciklama yapar, eski ders programına dönersiniz.
Teşekkür ederim hayırlısı olsun

Şu an hamilesiniz . yoksa diye birşey yok. İnşallah herşey yolunda sağlıkla ilerler hiç stres yapmayın olumsuz düşünmeyin.. gününüz kaç gün geçti?

Şu an hamilesiniz . yoksa diye birşey yok. İnşallah herşey yolunda sağlıkla ilerler hiç stres yapmayın olumsuz düşünmeyin.. gününüz kaç gün geçti?
Aminnn teşekkür ederim Günümün geçmesine 1 gün kaldı. Ne kadarlık kestiremiyorum. Bu hafta belli olacak.

Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı ve sağlıklı olanlardan versin

Adi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…