• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stres ve vesvese çarpıntı

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
Geçen yıl işteyim kalbim birden GÜMMM GÜMMM atmaya başladı yavaş ve çok güçlü kulaklarımda çınlama terleme ve bayılıyordum az daha ölüyorum dedim eyvahh sonra çınlama geçerken kalbim hızlanmaya başladı 2 kez oldu birde bu yıl. Şuandada en ufak stresde çarpıntım başlıyor kalbimin ritmini düşüremiyorum nefes yetmiyor. Stresle alakalı oldugunu dusunuyorum çok sinirliyim birde bu vesvese yokmu kafamın içinde insanlarla kavga ediyorum akşama dek.

anksiyete de olabilir brn de yoğun kalp çarpıntısı yaşamıştım, mutlaka doktora gidin

Panik atak ve anksiyete ile ilgili muhtemelen. Dr.a gidip en azından tanı konması başlardayken çok avantajlı emin olun.

Biraz önce mutfakdan gülme sesi geldi biri ağlıyor gibi algıladım ve çarpıntım başladı yine.. ufacık şeyler bile yetiyor çarpıntıya. insanlar birsey söylemesede ima bile etse aşırı sinirlenip büyütüyorum kafamda günlerce kafamın içinde vesvese konuşup duruyor beynim.

temizlik yapmayı pek sevmem son zamanlarda gerildiğim an temızlık yapmaya baslıyorum beynımın ıcınde kı vesveseyle bogusuyorum. temızlık yaparken enerjı sarfedıyorum rahatlıyorum evım tertemız kızlar

3 yıl evvel doktora gıttım sınırlıyım dedım geçmişten konustuk 10 dk bıle konusmadık erenkoy sınır hastalıkları hastanesınde genc bır doktor hanım eylulden nısana kadar süren haftada bır konusma terapısıne alacagını soyledı fakat salak gıbı gıtmedım. bana buna katılmamı cokk ıyı bır fırsat oldugunu bunu kacırmamı soyledı gitmedim :( ve şimdide vücud sınyal vermeye basladı.

3 yıl evvel doktora gıttım sınırlıyım dedım geçmişten konustuk 10 dk bıle konusmadık erenkoy sınır hastalıkları hastanesınde genc bır doktor hanım eylulden nısana kadar süren haftada bır konusma terapısıne alacagını soyledı fakat salak gıbı gıtmedım. bana buna katılmamı cokk ıyı bır fırsat oldugunu bunu kacırmamı soyledı gitmedim :KK43: ve şimdide vücud sınyal vermeye basladı.
Yeniden git oraya

Çocuguma 1 ay annem baktı ve carpıntım hıc yoktu sımdı geldı ve yıne carpıntım basladı. sanırım kaynagı kayınvalıdem ve eltım.

Back