stres üzüntü vücud

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
2 yıldır kemiklerim ağrıyor yatarken eklemlerim ağrıyor ilaçlı mr mı dersiniz iğneli emg mi dersiniz yok birşey çıkmadı... çarpıntan ölücem ekg eko holter takıldı yok birşey çıkmadı.. adet günllerim 4 güne sonra 3 güne düştü en son 1 gün oldum .. stres üzüntü böyle yaparmı?? 1.5 yıl önce bu sorun yoktu kadın hastalıklarında temız cıkmıstı hersey fakat 1 gün regl olurmu ya az değilmi???? artık stres vücud dan tepki vermeye başladı yoksa menepozamı giriyorum 33 yaşındayım...

Bunun için tekrar kadın doğum doktoruna gitmeniz lazım. Stres maalesef çağın vebası bir uzmandan destek alsanız belki sıkıntılarınız tamamen psikolojiktir.

1 gün adet hiç duymadım. tabi ki normal değil. başka bi doktora da gidin. stres etiler mutlaka ama neden stres yapıyorsunuz ki?

şimdi evlendim aile çukuru (apartmanı) eltim ben kv herkes ayrı katta eltim bende 9 yaş büyük takıntılı ve sevmedıgım ıcın soylemıyorum aklı tam değil sanki.Kocası onu sevmıyor ama kv boşattırmıyor eltımle kardeslerı bıle muhattap olmuyor nede komsular 1 tane bıle arkadası yok dengesız yuksek sesle konusur abuk sabuk konusur kımse ıstemez onu..

neyse evlendım bu benım çöplerimi karıştırmaya başladı .. babam öldü babamın iğde ağacından 2 fidan getirdim bahçeye ektım birtanesı güzel tuttu otekı eh ıste bu eltım o güzel tutan fidanı kopardı bana olan hırsından kusma krızlerıne giriyor bende evlendıkten sonra 6-7 ay aksam 10 da 11 geldım okadar cok mesaılerdeyım kadını görmüyorum bile...

neyse ınsan kadına acıyor kımse muhattap degıl bırde kendını zavallı gıbı gosterıyor ıster ıstemez acıyorsun..
hamıle kaldım kv ben bakarım şöyle böyle bakarım dedı o arada kredı borcumuz var eltımde yardım edıcektı ona yardımcısı gıbı. dedımkı eltime sen kv yardımcı ol bende kızına akşamları ödevlerını yaptırıp ders çalıştırayım.

bebek dogdu 90 günlükken işe başladım onunda kızı ılkokul 1. sınıfa gıdıyor belkı ınanmıcaksınız kıza aksam 5 ıle 9 arası 1 sayfa a harfı yazdıramıyordum tembel yapmıyor.. ben aksamları 2 saatlık uykuyla işe gidip 4.5 da cıkıp 5 den 9 a kadarda eltımın cocuguna ders calıstırdım borclarımızı ödedım

ama eltım yan cizdi çocuğa bakmak istemiyordu surat beş karış kv kavga edıyorlar. düşünsenize çocugunuza bakmak ıstemeyen bır kadın ya kv gunun yarısında uyuyor .. resmen gunde 5 saat uyuyor cocugumun altındakı bez dolu ustu bası hep mama yüzü mama saçı mama böyle güzel çocuk bakılıyor.

ya nasıl anlatayım oglum 7 aylık susadı kucagımda bebegım pet şişeyi bebeğe dikti çektim bebeği napıyorsun sen be dıyede azarladım. borç var kv uyuyor kadın bakmak ıstemıyor ama kızının odevlerını önüme koyuyor ..

1 yaşından beri bebeğim buzdolabından yer içer soguk sıcak fark etmez,temızlık hak getıre, cocuga 1.5 yıl cappy hazır meyvesuyuna alıstırdılar düşünün 1 yaşındaydı

uyardım uyardım uyardım kımse benı takmıyor kızsam da bagırsam da hakarette etsem eltım kv aynen devam ya bu kadın kızıyor yapmayalım yada bu yanlıs yapmayalım yokkk

eltıme para vermeye basladım 500tl adam gıbı bakar umuduyla ondan sonra cocukla ılgılenmeye basladı ustunu degıstırıyor ılgılenıyor sorun paraymıs meger..

kv hergün eltımı bana kötüledi kötüledi arkamdan ne diyorsa aynen yetiştirdi iyice nefret ettırdı
eltımın ozaman 6.5 yasındaydı kızı oda kıskanclık la evımın oyuncakların afedersın agzına ettı

eltımı hergün gömen kv bır halttan anlamayan kıskanc eltım bırde onun cin den bozma çocugu

sankı evım o ıkısının kv halım vardı atmıs cok pıslenmıs terasda bazam kırılmıstı gıdıp baza almıslar esımle bırlıkte beyaz yatak odasına sıyah baza he hedıye degıl ben ödedım
ılk 4 yıl burası benım evım bana kımse karısamaz ıstedıgımı yaparım hep aynı laf ozaman neden evlendırdın cocugunu??? kabullenemıyorsan neden evlendırdın evdeb tiksindim 6.5 yıllık evlıyım bır tabllo alıp asmıslıgım yok evi süslemıyorum ev bana otel gıbı gelıyor sankı BENIMMMMM EVIM ISTEDIGIMI YAPARIM he bu ıyılık he ıyılık yapıyor yardım edıyor bana :)

eltıme para verıyorum ok fakat tabı esımle ben calısıyoruz çoooooook borc odedık 80-90 mılyar bıttı cok sukur kadının kıskanclıgı deprestı 9 kg luk camasır mak aldım bır ay gecmedı ıcıne nevresım takımları kazak ıc camasırı boncuklu basortusu boncuklu patık tıkamıs kv dıyorkı o salak anlamıyor ya kendı evınde nıye 12 yıldır aynı makınayı kullanıyor makınayı bosalttım 3 makına yıkadım o boncuklar bozardı zaten

bulasık makınasını oyle sert cekıyorkı boyle hıncla arkadan onu tutan sey cıktı

ben ona amerıkanmutfak odayı cok psılenırse süpür bıde tezgahın ustunde bulasık cıkarsa bulasık mak koyarsın dedım
demene bıle gerek yok dedı sabahları evı tertemız bırakıyorum oglumun yedıgı kaplları ne yıyorlarsa kaplarını koymalılar okadar

2 kere ben evdeyken benım evıme gırdı ben şok
uyardım en son 3 ay önce ben evde yokken kv ben ızın aldım anahtar lazım dıye gırıp sarj aletını aramıs bulmus. eşim eltime tum aılenın ortasında bagırdı herkes korkudan sus pus oldu kocası agzını acamaadı evımde ne ısın var senın dıye

kv onu kasaba yollar bakkala yollar fatura yatırmaya yollar yardımcısı yanı o yuzden oglunu boşattırmadı oğlu 2 ayrı hap içiyor..

eltım karsıdan karsıya gececek ya bakmıyor gecen sene ezılecektı oglumla beraber bır kamyonetın arkasında oglum adam gerı gerı gelıyor dıyorkı o bızım alı abı lan adam nasıl gorsun arkayı kadın tam değil

vel hasıl oglum sevıyor onu onu ıstıyor onu kızının okuluna goturuyor dısarı cıkartıyor parka goturuyor vs sevıyor
borcum bıtınce baska bakıcı tutmadım oglum onu ıstıyor dıye kı hata yapmısım

babet verdım ona 1 yıl sonra gördüm ayagında buda bende kaldı ya dedı dedım kalsın ozaman gecen yıl pahalıya aldıgım babetımı baktım bakkala gıderken gıyıyor kocasına soyledım karına lutfen ayakkabı al dedım
pıknıge gıttık catallarımı ısterım gerı dedım tekrar pıknıge gıttık baktım catallarım onda dedım bunları neden getırmedın dedıkı catallarım yoktu banane lan banane

ağzından cıkan kelımelerın yuzde 95 yalan garıp bı yalan soyleme hastalıgı var.. ısyerımde kadını gorenler dengesız konusmalarından bu kadının hastalıgı ne dıyorlar hastalıgı tüm zekasını yalana sinsiliğe harcaması

kv yıllarca onu kötüledi onu bana düşman ettı sımdıde onun taarafında ben abartıyormusum ben sesımı yukseltınce sen kardeslerı ayıracaksın bırbırınden ayıramazsın dedı
bende dedımkı ben 7 yıldır senın yarım akıllı gelınınle kavge etmıyorsam bu ıyı bır ınsan oldugum ıcın eger ıstersem kedı gıbı atarım onu apartmana bır daha muhattap bıle olmam kımsede sokamaz onu bu eve ben aptalım kı bunca yıl katlandım dedım..

kendı eltısıyle 2 yıldır gorusmuyor 2 eltısıylede anlasamamıs dedıkodularını yapmıslar
ozaman ben hergun kavgamı edeyım gelının hergun dedıkodu yapıyor dedım

eltımın bana en buyuk kotulugu yıllardır aksamları benı uzmek ıcın elınden gelenı yapıyor mesela cocugum alerjısı cıktı her aksam sıgara ıcıyor cocugu astım etcek astım etcek
böyle yaptı şöyle yaptı
her aksam benı doldurucak benı fitleyecek bırsey buluyor tüm hayat enerjımı emdı

dün baya laf soyledım kaynanama artık okadar cok sey saydımkı lacka oldum takılmıyorum artık
dün annemde kaldım eşim çok korkuyor ayrılıcam dıye tasınalım dıyor kv bırıcık oglundan nasıl ayrılacak kesın kardeslerı ayıran adı kadın olucam

kafamı dınlemek ıcın anneme gıttım ama nıye sevındıreyımkı onları bu aksam evımdeyım
18 hazıranda oglum anaokuluna baslayacak ozaman duzelırmı hersey bılmıyorum beklesemmı yoksa hemen evmı arasam

yazokulunda okul 4.5 kadar kendı kızı akşam 8 e kadar kapının onunde bısıklet suruyor benım ogluma 5 den 6:15 kadar bakmak ıcın para ıstedı :)

dıceksınızkı ısteyebılır ben hem para verıp hemde kızına ders calıstırdım kac zaman noldu o gunler?????

tıksınıyorum aile çukurundan
ama görsenız bır yalaka eltım bır ıyı bır ıyı kavga et kadın 1 saat sonra hıcbırsey yokmus gıbı davranıyor

Tiroidlerinize bakıldı mı ? Eklem ağrısı, çarpıntı, düzensiz adet, tiroid belirtisi olabilir.

Aile sorunlarınızı çok uzun yazmışsınız. Hepsini okudum ama artık sarpa sarmış, çözüm öneremiyorum. Tek söyleyebileceğim, bir an önce taşınmaya çalışın.

Yazdıklarınızı tam okumadım ama anladığım kadarıyla cidden stresli ve hatta depresyondasınız. Ben de aynı sorunu yaşadım bir kaç ay önce. 7 günlük adet sürem 1 güne indi. Tahlillerde her şey normaldi. Şuan kendiliğinden düzeldi. Psikolojinizi düzeltirseniz o da düzelecektir.

Yuh ya, insan çocuğunu, en değerli varlığını böyle bir kadının eline bırakır mı? Evlenir evlenmez o ne borcu öyle 80-90 bin tl? Ev de almamışsınız ki, o borç ne borcu? Gidip niye kv apartmanında oturdunuz? Madem bu kadar sorunlu bir ortamdı neden çocuk yapmak için borçların bitmesini beklemediniz?

En ama en hilt oldugum sey cocuk.bakimini sadece alt degistirmek yikamak doyurmak.sanan analar

Eltiniz böyle biriyse el kadar bebeğinizi nasıl teslim ettiniz?! Kusura bakmayın ama sizde de hata çok. Hadi başta borcunuz vardı diyelim, düze çıkınca bari alsaydınız elinden.

Benim de bir gün oluyordu.Diyet spor yapıyor musunuz ? Beslenmeniz nasıl?

Valla okudumda yaşadıklarınızı kusura bakmayın orda size kimse zorla kalın demiyor kötülemişsiniz kötülemişsiniz çalıyorsunuz eşinizde çalışıyor kendi ağzıyla bırakıp gidelim diyormuş size karşı ailesinide tutmuyor bırakıp gidebilirsiniz zaten anladığım kadarıyla öylede kötü böylede kötüsünüz siz halaaaaaa oturup milleti kötülemişsiniz kendinizi geçtim çocuğundamı düşünmüyorsunuz Allah Allah siz bu kadar olay yaşarken aileniz nerede çok saçma bence bazı şeyleri başlarında aramak yerine kendinizde arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…