Gebeliğe Hazırlık Stres gebeliğe engel midir??!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar evlendiğimden beri eşimle sürekli tartışmalarımız oluyor en son da geçen hafta büyük kavga ettik..
Size sorum; biz evleneli 7ayı geçti
Sadece ilk ay korundum d.kontrol hapı iki kutuya yakın yuttum sonra hiç korunmadık aylarca..acaba stres kavga tartışma mı hamileliğe engel oldu??

Kızlar evlendiğimden beri eşimle sürekli tartışmalarımız oluyor en son da geçen hafta büyük kavga ettik..
Size sorum; biz evleneli 7ayı geçti
Sadece ilk ay korundum d.kontrol hapı iki kutuya yakın yuttum sonra hiç korunmadık aylarca..acaba stres kavga tartışma mı hamileliğe engel oldu??
Tatlım stres herşeye engel maalesef. Ben hamilr kalmaya da engel olduğunu düşünüyorum. Sadece eşinle olan anlaşmazlıklarından kaynaklanan stres değil. Ben mesela Bebek düşünmeye başlayalı bunu kendime dert edindim. Bu ay oldu mu olmadı mı ? Bu gebelik belirtisi mi? İster istemez strese giriyorsun ve vücut tepki veriyor. Umarım en kısa zamanda herşey gönlünce olur. Sevgiler

Tatlım stres herşeye engel maalesef. Ben hamilr kalmaya da engel olduğunu düşünüyorum. Sadece eşinle olan anlaşmazlıklarından kaynaklanan stres değil. Ben mesela Bebek düşünmeye başlayalı bunu kendime dert edindim. Bu ay oldu mu olmadı mı ? Bu gebelik belirtisi mi? İster istemez strese giriyorsun ve vücut tepki veriyor. Umarım en kısa zamanda herşey gönlünce olur. Sevgiler
Canım sen durumunu çok mu kafaya takıyorsun:( takmamak lazım rahat olmak lazım yoksa engel oluyor bence

Canım sen durumunu çok mu kafaya takıyorsun:KK43: takmamak lazım rahat olmak lazım yoksa engel oluyor bence
Valla Bebek düşünüp aylarca hamile kalamayan her kadın kadar takıyorum. Zaten Bebek için çalışmalara başladıktan sonra adet düzenim falan bozuldu. Yarın hormon testlerim yapılacak şimdi de onu merak ediyorum ne çıkacak diye hakkımızda hayırlısı

Valla Bebek düşünüp aylarca hamile kalamayan her kadın kadar takıyorum. Zaten Bebek için çalışmalara başladıktan sonra adet düzenim falan bozuldu. Yarın hormon testlerim yapılacak şimdi de onu merak ediyorum ne çıkacak diye hakkımızda hayırlısı
Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Ne kadar oldu ki evleneli veya çalışmalara başlayalı?? Bide kür filan kullanıyor musun hormon testini doktor mu istedi

Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Ne kadar oldu ki evleneli veya çalışmalara başlayalı?? Bide kür filan kullanıyor musun hormon testini doktor
Sabah kan verdim yarın çıkacak inşallah hayırlı haberler alırız. Bekliyoruz artık. Yarın doktorum olmadığı için pazartesi göstereceğim. Herhangi bir kür uygulamıyorum evleneli bir buçuk sene oldu. 7 8 aydır korunmuyoruz. Ama yaş 35 :KK48:

Valla benim bir görümcem var. Ablasi vefat ettikten 6 ay sonra hamile kaldi. Ben o zamanki esimle dogru düzgün iliskiye giremiyordum üzüntüden. Kendisi nasil hemen hamile kaldi hala aklim almiyor. Stres bu kadar etkiliyorsa.

Valla benim bir görümcem var. Ablasi vefat ettikten 6 ay sonra hamile kaldi. Ben o zamanki esimle dogru düzgün iliskiye giremiyordum üzüntüden. Kendisi nasil hemen hamile kaldi hala aklim almiyor. Stres bu kadar etkiliyorsa.
Kafaya takmamak lazımmış ister istemez etkiliyo

eşinle sürekli tartışmaların kavgaların oluyo bence önce sorunlarını düzelt. evliliğin sorunluysa cocuk yapmayı hüç düşünme derim...............

Back