İnan burada var ya beni anlayan birini gördükçe bagrima basasim geliyor. Çünkü aylardir sessiz Çiğlik atiyorum. Kimse duymuyor. Kimse anlamiyor. Ama şimdi desem goturmezler. Biliyorum.Söyle annene yada babana götürsünler seni hastaneye.
Biliyorum durumlarını ama gitmen lazım..
Üşütmeyle şöyle oluyor canım internetten bakıp kanserim diyen karikatür geldi aklıma.Götüren olmaz ki ...
İnan burada var ya beni anlayan birini gördükçe bagrima basasim geliyor. Çünkü aylardir sessiz Çiğlik atiyorum. Kimse duymuyor. Kimse anlamiyor. Ama şimdi desem goturmezler. Biliyorum.
Bu saatte mi ? Hey yavrum hey. Güldüm. Yanlis anlama sana değil abla. Halime. Su an da pencereden disari kafami cikardigimi görürse annem killanir. Zaten bahaneye bakiyorlarÜşütmeyle şöyle oluyor canım internetten bakıp kanserim diyen karikatür geldi aklıma.
Arkadaşım yüz felci geçirdi şöyle oldu; soğukta birkaç saat basket oynadı terledi sogudu rüzgarı da bir güzel yedi. ama ağrı olmadı onda.
Bir diğer arkadaşım ağrıyan dişini çektirdi apse yapmış meğerse diş, eve gelene kadar farketmemiş annesi farketmiş.
Götüren yoksa kendin git.
Bu saatte değil, yarın.Bu saatte mi ? Hey yavrum hey. Güldüm. Yanlis anlama sana değil abla. Halime. Su an da pencereden disari kafami cikardigimi görürse annem killanir. Zaten bahaneye bakiyorlar
Bilmiyorum. Benim psikojik destek almak da lazim. Ama gidemiyorum.Ama bir şeklide gitmen lazım senin..
Ya bu mesaj tekrari ne demek. ?Mesaj tekrarı
Bilmiyorum. Benim psikojik destek almak da lazim. Ama gidemiyorum.
Artik hep sunu diyorum. Ölünce eceliyle öldü diyecekler. Yani onlar değil sebeb. Anladin mi.
Ya bu mesaj tekrari ne demek. ?
Bazen görüyorum burada.
Ama yüz felcinde usutme de önemli bi faktörmus
Canım cevapla ya iki kere basmışım aynu cevabı iki kere göndermişim yani buraya o yüzden düzenledim tekrarYa bu mesaj tekrari ne demek. ?
Bazen görüyorum burada.
Abla ben eğer bu kadınlar kulübüne yakin zaman da giremezsem ya ölmüş ümdür üzüntümden ya da babam hayatimi herseyimi elimden almistir. Dövmüştür TL yi elimden almistir . beni eve hapsetmiştir.Tövbe yarabbim neler diyorsun öyle duymayalım bir daha öyle lafları..
Sinüzit ihtimali daha agir basiyor galiba.Yüz felci öyle geliyorum demez,belirti vermez, ağrı yapmaz.
Evden çıkmamak üşütmeyi engellemez ki. Saçını kurutmazsin, balkona çamaşır asarsın bir şekilde üşütürsün. Sinuzit de olabilir.
Odanda rutubet var mıAaa hepsi var su anda.
Evet var.Odanda rutubet var mı
oda tetikliyorEvet var.
Doğrudur hemşire hanim :) hangi üni de okuyorsun ?oda tetikliyor
Ben lisede anestezi okudum,simdi sağlık kurumları işletmeciliği:)Doğrudur hemşire hanim :) hangi üni de okuyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?