Stres den olur mu ?

Söyle annene yada babana götürsünler seni hastaneye.
Biliyorum durumlarını ama gitmen lazım..
İnan burada var ya beni anlayan birini gördükçe bagrima basasim geliyor. Çünkü aylardir sessiz Çiğlik atiyorum. Kimse duymuyor. Kimse anlamiyor. Ama şimdi desem goturmezler. Biliyorum.

Götüren olmaz ki ...
Üşütmeyle şöyle oluyor canım internetten bakıp kanserim diyen karikatür geldi aklıma.
Arkadaşım yüz felci geçirdi şöyle oldu; soğukta birkaç saat basket oynadı terledi sogudu rüzgarı da bir güzel yedi. ama ağrı olmadı onda.
Bir diğer arkadaşım ağrıyan dişini çektirdi apse yapmış meğerse diş, eve gelene kadar farketmemiş annesi farketmiş.

Götüren yoksa kendin git.

Bu saatte mi ? Hey yavrum hey. Güldüm. Yanlis anlama sana değil abla. Halime. Su an da pencereden disari kafami cikardigimi görürse annem killanir. Zaten bahaneye bakiyorlar

Tövbe yarabbim neler diyorsun öyle duymayalım bir daha öyle lafları..
Abla ben eğer bu kadınlar kulübüne yakin zaman da giremezsem ya ölmüş ümdür üzüntümden ya da babam hayatimi herseyimi elimden almistir. Dövmüştür TL yi elimden almistir . beni eve hapsetmiştir.

Sinüzit ihtimali daha agir basiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…