Bugün aniden yüzümün sol tarafi agrimaya başladı. Diş de agri yok. Yemek yerken çenem agriyor sol tarafi. Gözümün altindaki kemik agriyor. Neyden olabilir. Yani tamam doktora gideyim falan da. Çok stresli hayatim var sikintilarim var. Aklima yüz felci geliyor da Allah korusun belirti olabilir mi ?
Niye dedin ki simdi öyle ?Elmas doktora git bence..
Ama yüz felcinde usutme de önemli bi faktörmusÜşütmedir. Bana da olur ara sıra.
Götüren olmaz ki ...Belirtisi olmuyor sanırım asimetrilik oluşuyor hemen yüzde.
Ben geliyorum demiyor geliyor yani.
Kendini korkutma doktora git.
Siz hemşire misiniz. Sinuzitin başka ne belirtileri olur ?Sinüzit olabilir,doktora gidin aksatmadan.
Allah allah. Sakiz agriyi mi geciriyor ?Stresten olur da..
Sakız çiğnemeni 1 saat sonra tekrar kontrol etmeni öneriyorum.
Niye dedin ki simdi öyle ?
Allah allah. Sakiz agriyi mi geciriyor ?
Kaslar falan calistigi için.
Stresden olur mu peki. Soğuktan olamaz. Çünkü dört duvar arasında yasiyorum. En son ne zaman disari ciktigimi hatirlamiyorumYüz felci olabilir gercekten. bunu bilemeyiz henüz, ama yüz felciyse erken teşhis edilerek daha cabuk toparlanırsınız.
Abla götüren nerde ki ?Evham yapma diye söyledim,için rahatlasın en azından ..
Evet. Bende de sinüzit var,oyle belirti verdi. Şiddetli baş ağrısı,göze vuran ağrı,elmacıkta ağrı burun tıkanıklığı. Islak saçla uyuduğumda bir taraftaki ağrım daha fazla olur genelde. Ama gitmelisin tabi kiSiz hemşire misiniz. Sinuzitin başka ne belirtileri olur ?
Bizim tanidigimiz yüz felci geçirmişti. Oda sürekli sakiz çiğneyerek düzeldi. Allah vermesin.Hayır yüz felci için etkili olduğunu duymuştum :)
Evet kaslar çalışıyor diye.
Abla götüren nerde ki ?
Aaa hepsi var su anda.Evet. Bende de sinüzit var,oyle belirti verdi. Şiddetli baş ağrısı,göze vuran ağrı,elmacıkta ağrı burun tıkanıklığı. Islak saçla uyuduğumda bir taraftaki ağrım daha fazla olur genelde. Ama gitmelisin tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?