- 27 Nisan 2023
- 180
- 9
- 18
- 28
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
-
Yaşadığınız seyleri anlatabilir misiniz? Paylaştıkça acılar azalır. Daha çok yardımcı oluruz belki..Başlarda inancim geregi namaz kildim hep kuran okudum guzel seyler dusundum. Ama sonra oyle seyler oldu ki... Sinirden stresten bunalima girdim. Simdi de cocugum stres oluyo diye uzuluyorum
Defalarca konu actim. Benim derdim bitmiyor kiYaşadığınız seyleri anlatabilir misiniz? Paylaştıkça acılar azalır. Daha çok yardımcı oluruz belki..
17. Haftadayim. Bebegimi cok seviyorum. Ona guzel seyler soyluyorum. Karnimi oksuyorum. Ama yasadiklarim yuzunden stres yapmadan hayatima devam edemiyorum. Etrafimda beni strese sokan cok insan varBarış Muslu takip edin özellikle hamilelikte yaşanan travmalar cocuklarda nasıl etkili oluyor anlatıyor
Mesela çocuğun alerjisi var hamilelikten gelebilir mi diye çalışma yapılıyor ve psikolojik yardımla düzeliyor.
Ben hamilelikte stres, travma bebeği etkiler diye düşünüyorum,okuduğum kitaplarda da öyle yazıyor.
Konularınıza göz gezdirdim de boşanmıyorsanız en azından cocuk doğana kadar anne baba evinize gidin stresten uzaklasin . Sonrasını sonra düşünürsünüz..Defalarca konu actim. Benim derdim bitmiyor kihamileligimin de etkisiyle duygusalim da zaten.
Bak birisi hastahane de işi varmış.17. Haftadayim. Bebegimi cok seviyorum. Ona guzel seyler soyluyorum. Karnimi oksuyorum. Ama yasadiklarim yuzunden stres yapmadan hayatima devam edemiyorum. Etrafimda beni strese sokan cok insan var
Hastalıkları surekli travmalara baglayan bir enerji grubu var onlara denk gelmissiniz..onlara gore annelerimizin yaptigi her sey bizim hayatimizi olusturuyo.e annelerimizinkini de onlarin anneleri derken bu dongu hz havvaya kadar gider.sacma sacma isler..kan kusani gormekten cocugu kan hastasi olcak olsa doktorlar hamileyken neler neler yapiyo.bi tane saglikli doktor cocugu bulunmazdi.Bak birisi hastahane de işi varmış.
Yan odada birinin ağzından kan kustugunu görmüş.
Tabii etkilenmiş üzülmüş yazık diye.
Ama unutmuş o olayı aradan geçmiş 20-25 sene.
Bu kadın o zaman gördüğünde hamileymiş.
Çocuğu 25 yaşına gelmiş ve kan hastalığına yakalanmış tedaviye başlanmış.
Sonra bunun hamilelikte travma sonucu olabilir mi diye düşünülmüş.
Gerçekten o anı hatırlamış ve çocuğunun karnında etkilendiğini anlamış.
Böyle şeyleri çok okuyorum görüyorum sende zihnini,bedenini,hayatını temizle.
Kendini de bebeğini de psikolojik etkilerden koru.
Bu şekilde yüzeysel anlatıldığı için konu böyle anlamakta ve irrite olmakta çok haklısınız. Ancak konu o kadar basit değil tabii kiHastalıkları surekli travmalara baglayan bir enerji grubu var onlara denk gelmissiniz..onlara gore annelerimizin yaptigi her sey bizim hayatimizi olusturuyo.e annelerimizinkini de onlarin anneleri derken bu dongu hz havvaya kadar gider.sacma sacma isler..kan kusani gormekten cocugu kan hastasi olcak olsa doktorlar hamileyken neler neler yapiyo.bi tane saglikli doktor cocugu bulunmazdi.
Tabii kendi travmalarimiz da etkiliyor ama hamilelikte de yaşananlar bebeği etkiler diye düşünüyorum.Hastalıkları surekli travmalara baglayan bir enerji grubu var onlara denk gelmissiniz..onlara gore annelerimizin yaptigi her sey bizim hayatimizi olusturuyo.e annelerimizinkini de onlarin anneleri derken bu dongu hz havvaya kadar gider.sacma sacma isler..kan kusani gormekten cocugu kan hastasi olcak olsa doktorlar hamileyken neler neler yapiyo.bi tane saglikli doktor cocugu bulunmazdi.
Ay biraz yukselmisim ama size degildi ya genel anlamda konuya yukseldim yanlis anlamayin lutfenBu şekilde yüzeysel anlatıldığı için konu böyle anlamakta ve irrite olmakta çok haklısınız. Ancak konu o kadar basit değil tabii ki
Yaşanılan travmaların etkileri olduğuna/olabileceğine bende katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?