• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

strawberry.net güvenilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cera
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
15
0
86
51
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,geçen hafta strawberry.net adresinden bulgari jasmin noir sipariş ettim.1 haftada elime ulaştı ama parmüm hiç kalıcı değil burda testır ını sıkmıştım bir hafta kolumda kaldı şimdi parfümü boca ediyorum koku 10 dk ka sonra gidiyor .Parmün sahte olabilirmi?:çok üzgünüm:

Canım ben bir kaç defa alışveriş yaptım ama hepsi orjinal parfümlerdi.bildiğim kadarıyla tester lar da esans oranı daha yoğun olduğu için daha kalıcı gelmiştir.alanlardan sahte parfümle karşılaşanı ben duymadım:delphin:

simdiye kadar strawberrynin sahte oldugunu hic duymadim. orjinaldir ama her parfum her tende ayni kalicilikta ve ayni kokuda olmuyor.hic memnun degilsen geri yollayabiliyorsun urunu

Bende ordan alışveriş yapmayı düşündüm ama mağazalardaki fiyatlarla sitedeki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var.Hani acaba mı dedirtecek kadar.Aldığın parfümün EDP veya EDT olup olmadığına da dikkat et.

Bende ordan alışveriş yapmayı düşündüm ama mağazalardaki fiyatlarla sitedeki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var.Hani acaba mı dedirtecek kadar.Aldığın parfümün EDP veya EDT olup olmadığına da dikkat et.

Zeyno,aldığım edp ama sıkıyorum 5 dk hiç koku yok sorun ne anlayamadı. Edp bu kadar uçucu olumu bilmiyorum.Çünkü sürüyle orjinal parfüm kullandım sabak sıkınca akşama kadar kokuları gider giysilerimde kokularını alırdım.....

Ben Euphoria Parfüm aldım Strawberrynet'ten.10 günde geldi,parfüm orijinaldi,ilk alışverişim olduğu için 2 tane numune yolladılar,far'ı beğenmedim ama krem allık güzel.

Strawberryden ben de çok alışveriş yaptım, fake herhangi bir ürüne rastlamadım. Hepsi orijinal, güvenilir bir site, bu alanda dünyaca bilinen bir site.

Strawberryden ben de çok alışveriş yaptım, fake herhangi bir ürüne rastlamadım. Hepsi orijinal, güvenilir bir site, bu alanda dünyaca bilinen bir site.

Bende ilk strawberry alışverişimi geçtiğimiz günlerde yapmış bulundum.
Elime ulaşıp, ulaşmayacağından emin olamadığım için ilk başta çok pahalı olmayacak elime ulaşmasa da benim için sorun olmayacak bir parfüm aldım.
Ürün 8 günde geldi ve çok güzel, özenli bir şekilde paketlenmiş parfümde orijinaldi harhangi bir sorun yaşamadım.

Şimdi gönül rahatlığı ile daha kaliteli bir parfüm almayı düşünüyorum. tabi birde ne alacağıma karar verebilsemmm.benneyaptımki

strawberry iyi bir site, ben de uzun zamandır kullanıyorum. fakat beklerken çok sabırsızlanıyorum, bazen 10 günde ulaşıyor elime. strawberry mantığında parfumerim.com var türkiye'de. fiyatlar çok uygun ve hızlı kargoluyorlar. bi bakın derim...

ben de bu siteden davidoffun cool water parfümünü almayı düşünüyorum indirimdeymiş sanırm.ama 8-10 günde geliyo demişsiniz ayy ben çok sabırsızlanırım yaa :delphin: bakalım nasıl çıkıcak parfümüm CADIARZU

Elim sürekli gidip geliyor.. Tam siparişi ok diyeceğim anda vazgeçiyorum.. Ben parfümden ziyade makyaj ürünleri için tercih etmek istiyorum. Makyaj ürünü alan oldu mu acaba?

Neredeyse 2 senedir kullanıyorum,hiçbir sorunla karşılaşmadım,makyaj ürünlerinde de cilt bakım ürünlerinde de

eşimede daha önce parfümler istettim defalarca makyaj malzemesi istettim çok güvenilir bir site
şimdide kendime burbery touch vede davidof cool water istettim ay sabırsızlanıyorum gelsinlerrrr

Bende 3 kez alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım şimdi 4 siparişimi vericem.

Merhaba arkadaşlar,geçen hafta strawberry.net adresinden bulgari jasmin noir sipariş ettim.1 haftada elime ulaştı ama parmüm hiç kalıcı değil burda testır ını sıkmıştım bir hafta kolumda kaldı şimdi parfümü boca ediyorum koku 10 dk ka sonra gidiyor .Parmün sahte olabilirmi?:çok üzgünüm:

Bende bu parfümü alıcam,kokusu nasıl? güzelmi acaba.Deneme şansım olmadı.

Back