Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy cnm sglsın demek öle bşyde var valla ben gelinlik için özel iç çamaşırları oldugunu bilmiyordum buraya konu acana kdr..bu hafta alcammm bunuda sorcam cnmmmm çok teşkürler:):):)iç çamaşırı ile de kayarsa
tavsiem göğüse yapışan silikon sütyenler var askısız arkadan tutturulmayan
çamaşırın içine ondan giyersin hem böyle dolgun göğsün varmış gibi
estetik bi görüntü de olur
ben straplez gece elbisesi giydgmde öyle yapıorumm
cidden işe yarıor :)
üzerine göre dikiliyor sonuçta neden kaysın ki,benm gelinliğimde straplez arkadan ipli değil kaymak kımıldamıyr bile:) kalıp gibi oturuyr üzerime.hiç birşey olmaz yani,sorun yapma boşuna cnm:)
Bence de kaymaz, benim gelinligim de strapless, icine bir ben girerim, baska sinek bile giremez inan, ama eger diktireceksen gercekten iyi bir terzi bul, isini bilen, bence dikende biter is gelinligi yerinde tutme isi.
Ben de cok zayifim gelinligimin ustu drapeli. mutlaka icinde tel vardir ama ben hissetmiyorum. o kadar katkat yapmis ki :) o yuzden cekiniyorum kayar mi acaba diye. Bide sunu sorabilir miyim. kalp yaka benimki. tam orta kismi biraz havada kaliyor. nasil kapatabilirim bilemiyorumkaymadı, kesin bilgi :) benim gelinliğimin beden kısmında teller vardı dik durması için. o kadar sıkı olmuştuki düğün sonrası 10 gün o tellerin olduğu bölümlerim mor gezdim.
malesef sıkıntı benim gogus kismimdabuna gelinlikçinin bir ayar çekmesi gerekir sanırım. havada kalıyorsa dikiminde kalıbında sıkıntı olabilir mi?