Storye anında bakıp beğeni yapmayanlar

birdeliningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
328
103
Belki bunu mu dert ettin diyeceksiniz sosyal medyadaki tavırlar o kişilerin bize hislerini yansıtıyor diye düşündüğümden sormak istiyorum bazı Kişiler var hikaye attığım anda bakıyor, saniyesinde izliyor yani benim paylaşımlarım ilgini çekiyor ki ilk sıralarda çıkıyorum onun sayfasında ama aynı Kişiler asla fotolarımı beğenmiyor ne türden olursa olsun ( manzara, aile, kitap, arkadaş, gezi) yani diyeceksiniz ki ilgi alanına girmiyordur hiçbiri mi girmez ben bunu kötü niyetli biraz sinsice buluyorum sizler ne düşünüyorsunuz , bir de beni takip ediyor ben ona istek attığımda kabul etmiyor ben bu kişiyi takipçimden çıkarsam çocukça bi hareket mi olur samimi gelmiyor bu sebeple beni izlemesini de istemiyorum biraz bu konuda fikir alışverişi yapmak istedim ☺️

Beğenmek zorunda mı?
Size göre güzel olan bir fotoğraf ona göre güzel değil demek ki.
Sırf fotoğraf beğenmedi diye birini arkadaş listesinden çıkarmak falan çocukça değil bunun ötesinde bir şey.
Fotoğraf paylaşıp tek tek sayıyor musunuz?kim beğendi kim beğenmedi diye?

Saçma mesela ben sadece hikayelere bakıyorum zaten hepsi sırayla açılıyor genel olarak. Az tanıdığım insanlar da var yani. Anasayfa ise hiç bakmıyorum sadece hikayelere bakıyorum. Anasayfaya baktığımda zaten grup gönderilerini izlemekten onları göremem. Görsem de beğenmek zorunda değilim.

Beğenmek zorunda mı?
Size göre güzel olan bir fotoğraf ona göre güzel değil demek ki.
Sırf fotoğraf beğenmedi diye birini arkadaş listesinden çıkarmak falan çocukça değil bunun ötesinde bir şey.
Fotoğraf paylaşıp tek tek sayıyor musunuz?kim beğendi kim beğenmedi diye?
Hayır tabi ki tek tek bakmıyorum hiç beğenmediği için bugüne kadar dikkatimi çekiyor doğal olarak zaten az takipçim olduğundan görmesi zor değil beğenileri, yoksa bazen gözden kaçabilir ya da gerçekten beğenmez ama ona hitap etmesem storyime de anında bakmaz , instagram algoritması sizin ilgilendiğiniz storyleri önlerde çıkarıyor ekler eklemez baktığına göre demek ki ilgisini çekiyor, bir de ben şahsen sevdiğim insanların paylaşımlarını beğenirim bana hitap etmese bile absürt birşey olmadığı sürece bu yüzden bana art niyet gibi geliyor tabi ki herkesin bakış açısı farklı olabilir teşekkürler ☺️

Saçma mesela ben sadece hikayelere bakıyorum zaten hepsi sırayla açılıyor genel olarak. Az tanıdığım insanlar da var yani. Anasayfa ise hiç bakmıyorum sadece hikayelere bakıyorum. Anasayfaya baktığımda zaten grup gönderilerini izlemekten onları göremem. Görsem de beğenmek zorunda değilim.
Aynı Kişiler başka kişilerin fotolarını beğeniyor ben nadir atsam bile beğenmiyor bahsettiğim nadir tanımak değil gerçekten beni tanıyan Kişiler bu arada

Benim listemde de var oyle sinsiler azaltarak guzellestiriyorum profilimi.

Begeninin bi onemi olmamali parali begeni satin alan psikopatlar da var bu arada ama bariz sekilde begeni gelmeyince giciklaniyosun. Yani atiyorum profilmde 500 kisi varsa 50 si onemlidir ve denk gelirse sadece onlarin hikayelerine tiklar bakarim gerisine bakmam, o onemli kisilerin postlarina da cepten cikiyomus gibi davranmadan bol begeni atarim. Rahatsiz oldugun tipleri hesabindan cikarmalisin cok rahat edeceksin.

Siz birisinin ilgisini çekmeye çalışıyorsunuz. ama o kişi sizinle ilgilenmiyor sanırım. Bende bazen 1 saniye önceki hikayeyi görüyorum sanki sıkı takipcileriymis gibi milletin. 🤣 başkalarının beğeniyorlar benim neden begenmiyorlar deme gibi bir lüksünüz yok. Ama bu durumdan rahatsiz oldugunuz kişileri sayfanizdan cikarma lüksünüz var. Bir deneyin bence 🤗

Benim listemde de var oyle sinsiler azaltarak guzellestiriyorum profilimi.

Begeninin bi onemi olmamali parali begeni satin alan psikopatlar da var bu arada ama bariz sekilde begeni gelmeyince giciklaniyosun. Yani atiyorum profilmde 500 kisi varsa 50 si onemlidir ve denk gelirse sadece onlarin hikayelerine tiklar bakarim gerisine bakmam, o onemli kisilerin postlarina da cepten cikiyomus gibi davranmadan bol begeni atarim. Rahatsiz oldugun tipleri hesabindan cikarmalisin cok rahat edeceksin.
Evet demek istediğim buydu kasıtlı bi beğenmeme gördüğüm için rahatsız oldum yoksa ben onların paylaşımlarını beğenirim tanıştığımız be görüştüğümüz için insan karşılık da bekliyor belki de çıkarmak en doğrusu

Siz birisinin ilgisini çekmeye çalışıyorsunuz. ama o kişi sizinle ilgilenmiyor sanırım. Bende bazen 1 saniye önceki hikayeyi görüyorum sanki sıkı takipcileriymis gibi milletin. 🤣 başkalarının beğeniyorlar benim neden begenmiyorlar deme gibi bir lüksünüz yok. Ama bu durumdan rahatsiz oldugunuz kişileri sayfanizdan cikarma lüksünüz var. Bir deneyin bence 🤗
Hayır bi gönül meselesi değil çok yanlış anlamışsınız ☺️ Normal hemcinslerimden bahsediyorum teşekkürler ☺️

Hayır bi gönül meselesi değil çok yanlış anlamışsınız ☺️ Normal hemcinslerimden bahsediyorum teşekkürler ☺️
Ben teşekkür ederim. Storylerini gördüğüm bir çok arkadaşımın gönderilerini bende cok dikkat cekici bulmadigim surece beğenmiyorum 🤣günde 4858596 gönderi ve story atıyorlar tabi. Yarısını silmeyip sessize aldim en sonunda 😂 eger birde hem story hem gönderi aynı ise de beğenilmiyor gerçekten. sanki illa görün beğenin der gibi de olabiliyor. Hemcinslerimizi anlamak zor gerçekten 😜😜

Belki bunu mu dert ettin diyeceksiniz sosyal medyadaki tavırlar o kişilerin bize hislerini yansıtıyor diye düşündüğümden sormak istiyorum bazı Kişiler var hikaye attığım anda bakıyor, saniyesinde izliyor yani benim paylaşımlarım ilgini çekiyor ki ilk sıralarda çıkıyorum onun sayfasında ama aynı Kişiler asla fotolarımı beğenmiyor ne türden olursa olsun ( manzara, aile, kitap, arkadaş, gezi) yani diyeceksiniz ki ilgi alanına girmiyordur hiçbiri mi girmez ben bunu kötü niyetli biraz sinsice buluyorum sizler ne düşünüyorsunuz , bir de beni takip ediyor ben ona istek attığımda kabul etmiyor ben bu kişiyi takipçimden çıkarsam çocukça bi hareket mi olur samimi gelmiyor bu sebeple beni izlemesini de istemiyorum biraz bu konuda fikir alışverişi yapmak istedim ☺️
Ben baksam da hızlı hızlı geçtiğim için kim atmış hikayeyi onu bile farketmediğim zamanlar oluyor kasmayın istemiyorsanız da görmesini engelleyin gitsin 😂😂

Yasiniz 18 mi 19 mu bakayim dedim de 26 yasindasnz baska derdiniz yokmu Allah badka dert vermesin🤷🏼‍♀️

Instagdama girince yeni hikayeler basta olur zaman farki yuzunden yani sizi didik didik arayip beklemeiyorlar. Hikaye varsa acip bakilir. Begeni zorunluluğu mu var ? Bende beğenmiyorum kimsenin postunu zorunda da değilim. Su sosyal medyaya bu kadar önem verenleri anlamiyorm 🤷🏼‍♀️

Benim beğeniler 400 500 ama hikayeye bakanlar 1000 kusur genelde ve hiç dikkatimi çekmemişti sizden okuyunca girip baktım 😅

Hayır tabi ki tek tek bakmıyorum hiç beğenmediği için bugüne kadar dikkatimi çekiyor doğal olarak zaten az takipçim olduğundan görmesi zor değil beğenileri, yoksa bazen gözden kaçabilir ya da gerçekten beğenmez ama ona hitap etmesem storyime de anında bakmaz , instagram algoritması sizin ilgilendiğiniz storyleri önlerde çıkarıyor ekler eklemez baktığına göre demek ki ilgisini çekiyor, bir de ben şahsen sevdiğim insanların paylaşımlarını beğenirim bana hitap etmese bile absürt birşey olmadığı sürece bu yüzden bana art niyet gibi geliyor tabi ki herkesin bakış açısı farklı olabilir teşekkürler ☺️
Sizin takipciniz az olabilir ama söz konusu kişinin az değilse gözünden kaçmış olabilir.
Storye bakma meselesi de şu şekilde olabilir.Ben bazen hikayeye tıklarım ve telefonu yana bırakırım.Tüm hikayeler sırayla geçer.İstemsiz olarak.Ama ben hikayeleri görmem çünkü o an başka birşeyle ilgilenmem gerekir.🙈
Bunlar hep ihtimaller

Ne alaka hikaye attığın anda o an aktiftir bakmıştır yani sanmıyorum ki kimse sen hikaye at hemen bakayım diye beklemiyor. Sosyal medyanın kölesi oldu herkes gerçektende. Beğeni olmuş olmamış bunu kafaya takmak niye. Bi günden bi güne hikayeme kim bakmış diye açıp bakmadım bile.

Hikayelerde en çok baktığımız kişiler mi en başta çıkıyormuş kesin bilgi mi bu?

Gereksiz bir dusunce ama daha iyi hissedecekseniz listenizden cikarin.

Storylere giriyorum en bastakinden, sirayla herkesinkini aciyor. Malum pandemi... evlerdeyiz surekli tel elimizde. Kimseninkini ozellikle acmiyorum. Cok anlam yuklemeyin derim. Aninda bakmasi sizi cok merak ettiginden degil sosyal medyadan cikacak mesgale bulamamasindandir buyuk ihtimal.

Anasayfama dusmeyen hic kimsenin de acip fotografina bakmiyorum özellikle. Begenmemesi bundan olabilir. Gercekten begenmiyor olabilir. Fotograf kalitenizi sevmiyordur. Sizi sevmiyordur. Bosverin kimseden onaylanma ihtiyaci duymayin. Ne istiyorsaniz paylasin.

O sinsilerden birede benim o zaman :KK53: sadece hikâyelere bakarım oda çoğu kişinin ne attığını bildiğim için seçerek bakarım...mesala bir arkadaşım var sürekli kendini paylaşır saga döner sola döner paylaşır en son takibi bıraktım..bir eltim var bütün gün yediğini içtiğini gezdiğini paylaşır. en son hep gezmiyoruz elinde süpürge temizlik storisi atmış :bicak: bunlar benim ilgimi çekmiyor bir süre sonra sıkıcı geliyor hikayeleri...az atan arkadaşım var mesala gördüğüm zaman hikayesini aaa ne paylaştı acaba diye merakla bakarım bu sinsilik değil bence karsitarafin ilgisini yitirmiş olabilirsiniz benim gibi :KK70: resimleride neden begenilmesini istiyorsunuz ki ben anı albüm olarak atarım arada ileride bakarım diye hiç beğenilsin diye atmadım bu güne kadar .. karşı taraf beğenir beğenmez hiç umrumda olmaz ..

X