• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stor perdelerim

birse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
375
0
46
Kayseri
stor perdelerimi henüz yıkamadım çıkıp hiç bakmadımda nasıl çıkıyor diye çıkarıp takmak belki bi nebze sorun olmaz belki ama ne ile yıkarsınız nasıl tertemiz yaparım kırık beyaz çunku rengi çamaşır suyu kullanamam sanırım ??? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)):21::21:

stor perdelerimi henüz yıkamadım çıkıp hiç bakmadımda nasıl çıkıyor diye çıkarıp takmak belki bi nebze sorun olmaz belki ama ne ile yıkarsınız nasıl tertemiz yaparım kırık beyaz çunku rengi çamaşır suyu kullanamam sanırım ??? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)):21::21:

canım normal tülleri nasıl yıkıyorlar onu da atıcaksın makineye koyucaksın deterjanı mini yıkmaya koysan dha iyi olur makınedne cıkınca bir ütü tamamdır çubuklarını takar geri asarsın zaten 6-7 ayda bir kirlenıyor stor perdeler el değmediğinden temiz kalıyor. :)

storların tüllerinden bahsetmiyorumkı ben o katlamamlılardan değil stor güneşlikler ... diltirirken adam halı yıkar gibi yıkayacaksın demişti o yüzden sordum ... bıde kalın güneşlik storları makinede mahvolur gibime geliyor...
teşekkür ederim esra cevabın için

ilk yıkadığımda aynı dediğin gibi çıkarıp fırçayla yıkadım banyoda.zaten suyu görmesiyle kirler hemen akıyor fırçalamaya bile gerek yok.bi de bizim taktırdığımız yeri sağlam değil.eşim bi daha çıkarırsak takamayız deyince ben de daha sonra şu camsil şişesinin içine deterjan ve çamaşır suyunu karıştırıp sulandırdım.spreyi sıkıp kirler aşağı doğru aktıkça dibinden bi tarafını yukarı kaldırıp aşağı tarafa inen kısmın altına kova koydum kirler kovanın içine aktı.sonrada yumuşatıcıyla sulandırdığım spreyi de sıkınca (tabi yine akan sular kovaya)pırıl pırıl oldu.ay anlatması uzun sürdü ama çok kolay.komşumuz yardımcısına sildiriyor mesela..ama içine sine sine yıkamak en güzeli .2 dkda bitiyor

ben taşınırken söküldüğünden fırçalayarak yıkadım balkonda çamaşır teline astım astığım yerin izi çıktı ilk defa yerinden söküldü yıkaması kolayda ama kurutması zor oldu.şimdiye kadar yerinde sildim kir çözlü suyla benim ki de kırık beyaz kirlenmiyor çok sık

ben ilk kez yıkayacağım teşekkür ederim çıkarmadanda oluyor yanı fıs fıs şişesiyle deterjan püskürtüp... kırık beyazya camaşır suyu sorun olmaz umarım :34:

aman napcan çamaşır suyunu ılık suyun içine koy biraz kir çöz sil mis gibi sıvı arap sabunu da güzel bir de açık deterjan satan yerlerde aspirin diye bir ilaç var oda güzel çamaşır suyu dalga faln yapmasın sonra

aman napcan çamaşır suyunu ılık suyun içine koy biraz kir çöz sil mis gibi sıvı arap sabunu da güzel bir de açık deterjan satan yerlerde aspirin diye bir ilaç var oda güzel çamaşır suyu dalga faln yapmasın sonra

işte bende o çamaşır suyu olmadan temizlenmiyo sanıyorum haklısın hemen akıyosa kır öle temizliyim ...
halı gıbı kıvırsam diksem bi süre kururmu bu sıcaklarda ? bereye assamki

yıkadıktan sonra kurutması bende hiç sorun olmamıştı.yıkandıktan sonra bi kişinin yardımıyla ipinden tamamen çekiyorsun.yani bi boru şeklini alana kadar perdeyi çekiyorsun.o çekilirken bütün suyunuda akıtıyor.dik bi şekilde bekletiyorsun kalan suyunuda akıtıyor.sonra mis mis asıyorsun :34:

öyle eriniyorumki bu perdelere sanki büyük bir iş ... sök cıkar yıka kurut sinir bozucu birşey... ama mecbur temizlik için :44:

Back
X