Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları stokke xplory

canım, kardeşim bu arabadan getirtecekti banada ıngiltereden çok kullanışlı olduğunu söyledi fiyatını söyleyince kıyamadım artık yurtdışında bu tercih ediliyormuş ama ben kıyamadım pahalı bence ama güzel hafif ve kullanışlı eğer istiyorsan al durumunda varsa ama benim kızım mesela arabayı hiç sevmiyor 3 tekerlekli kullanıyorum seneyede baston alıcam belki onu sever yani masraf yapıp sonra benim kız gibi istemezse boşa gider paran

Son düzenleme:
bu ödülleri kim veriyor biri bana söylesin.

Duruşu bile çocuğun heran düşeceği izlenimini veriyor.

Bence bir kez daha düşün canım...lmaz:

Son düzenleme:

Ne yazık ki bu araba pek hafif değil... Yaklaşık 13kg.

bu ödülleri kim veriyor biri bana söylesin.
Duruşu bile çocuğun heran düşeceği izlenimini veriyor.
Bence bir kez daha düşün canım...lmaz:

Genel geçer bir kural olarak söylüyorum, hangi arabayı kullanırsanız kullanın, bebeğin ne kendi arabasında, ne araba koltuğunda emniyet kemersiz oturmasına izin verilmemesi gerekir...

Gelelim Stokke Xplory'e, kullanan biri olarak söylüyorum, arabanın en belirgin özelliği güvenliği, kesinlikle böyle bir ihtimal yok...

canım zaten arabayla igili çok bilgim yok kardeşim turizmci arkadaşları İngiltereden gelirken böyle bi bebek arabasıyla gelmişler oda kızıma hediye almak istedi abla böyle deyince önce hoşuma gitti ama sonra fiyatı duyunca olmaz dedim o verecek parayı diye es geçemezdim başka bi araba aldı oda iyikide almamışım o zaman çünkü asansörü olmayan bi evde 4. katta oturuyorum çok zor olurdu benim için hoş bu arabamda ağır ama biraz model kurbanı olduk sanırım

Bende bunu bir kac kiside gormstum alisveris merkezlerinde cok guzel gorunuyordu fiyatida 1000 dolar burda 5 yildiz vermis kullanan herkes.Eger gercekten cok begendiysen al canim deger gibi gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…