• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları stokke xplory

teşekkür ederim böceğim..
nemcim inş kırılmamışsındır kırmak istemem kimseyi ,her ne kadar ben burda çatır çatır kırılsamda

cnmm yazdıgımda bşy yoktu zatenn benden sonra o yorumu yapınca üzerime alındımm...kullanmadımm ama 3 mlyr lafını okuyunca 2 daha koyar araba alırım demiştimm ama tasarımı güzel diyede ekledim...neyse cnmmm herkesinn bütcesii farklıdır tabiii alırsan eger güle güle bebişinle gezersin inş...:nazar:

Ben 6 aydır kullanıyorum... Çok ama çok memnunum, 2009 yeni seri fiyatı yukarıda söylenen rakamın altında, eğer stokke satıcısından alırsanız tabi, biz Kanyon'daki mağazadan aldık...

Ürün ve kullanımı ile ilgili soruların varsa hemen yanıtlayabilirim...

Ben 6 aydır kullanıyorum... Çok ama çok memnunum, 2009 yeni seri fiyatı yukarıda söylenen rakamın altında, eğer stokke satıcısından alırsanız tabi, biz Kanyon'daki mağazadan aldık...

Ürün ve kullanımı ile ilgili soruların varsa hemen yanıtlayabilirim...

yaşasın bi kullanan çıktı..
yatış pozisyonu 2 kademe bu düşündürüyor beni
bide sanki ağırlığı fazla?
ayıptır sorması mağza fiyatı ne kadar ben internetten araştırabildim bursada olduğum için şuan..malum sadece istanbulda satışı var..

biz arabamızı aldık ama bende bişeyi merak ettim katlandıgında yer kaplama durumu nasıl.sıradan modellerde bile katlandıgında jeep bagajı kadar geniş yer kaplama sorunu var bu da öylemi acaba. bizim için en büyük sorun bagaj oldugu için baston tercih ettik.

yaşasın bi kullanan çıktı..
yatış pozisyonu 2 kademe bu düşündürüyor beni
bide sanki ağırlığı fazla?
ayıptır sorması mağza fiyatı ne kadar ben internetten araştırabildim bursada olduğum için şuan..malum sadece istanbulda satışı var..

2 kademe mi???? Kim söylemişse ya arabayı hiç görmemiş, ya da kullanmayı bilmiyor...

Carry cot, kullanımında zaten bebek direk yatıyor ve o parça ekstra olarak satılıyor zaten... ılk 5-6 aylık kullanım için...

Şase ile birlikte satılan arabanın orjinal oturağı ise bebek anneye bakarken 4 kademeli, çok rahat uyuyabiliyor ve çok rahat masada bizimle oturabiliyor... Bebek dışarı bakarken de 3 kademeli... Resimde altta görünen shopping bag fiyata dahil... Ve ihtiyacı alacak kadar büyüyor o kısım...

5 nokta emniyet kemeri var, yükseklik ayarı keyfine göre sayısız nerdeyse, mama sandalyesi gibi bile kullanılıyor, diğer arabalara göre en büyük avantajı o, orjinal sitedeki videoyu izlemeni şiddetle öneririm...

Biz ekstra şemsiyesini ve changing bag'ini aldık, birde oto koltuğu aparatını aldık, böylece oto koltuğumuzu arbaya rahatlıkla taktık, çok pratik oldu... Bizim oto koltuğumuz Peg Perego idi, diğer birkaç marka için daha aparat var...

Bu arada biz Avustralya'dan, Dubai'den Amerika'dan, Almanya'dan birçok ülkeden fiyat aldık, inan abartılan fark yok... Nette satanlar fiyatı 3'lere çıkarmışlar ne diyeyim... Biz Kanyon'da Nest by Mozaik'den aldık...

Benden çok eşim bu arbayı istiyordu, ben bu kadar vermeye gerek yok diyordum, ama kullanınca inanılmaz memnun kaldım...

Tek uyarım arabanın bagajında yer kaplıyor, ama bagaj genişse dert olmuyor...

Atladığım birşey varsa veya ilave sorun çekinme sor canım...

Son düzenleme:
çok güzel anlatmısşınız teşekkür ederim yanlız bişi takıldı kafacığıma
eşimden bağımsız da kullanmak istediğim için benim için önemli bi detay
taksiye binmek istesem katlanması kolaymı pratikmi,taksinin bagajına sığar mı?
mağza fiyatı iymiş demek insanlar internet üzerinden abartıyor bu kadar ne ayıp bunu öğrenmem de iyi oldu teşekkür ederim..
mama sandalyesi şeklinde kullanımı bana çok cazip geldi ev için olmasa bile dışarsı için..
şemsiye ye neden ihtiyac duydunuz kendi tentesi yetmedi mi bide bunu sorayım susucam:kedi:
bu arada kılıfı da tamamen soyulabiliyor değilmi?

Sondan başlayayım... Kendi tentesi yeterli hemde oldukça, ama bazen güneş yandan geliyor veya tam arkadan eğimli geliyor ve benim oğlum şapka takmayı sevmiyor, güneş de gözüne gelmeyecek... ılk başta almadık, yazın rahat gezdirmek için sonradan aldık...

Mama sandalyesi kısmı gerçekten ama gerçekten çok kullanışlı, biz şuan Çeşme'deyiz ve ben arabamızı kullanıyorum mama sandalyesi olarak... Ayrıca şuan asıl koltuk kısmını kullanıyoruz ve ekstra sırt pad'i var, yeni yeni oturmaya başlayan oğlumun sırtını tam olarak destekliyor...

Kesinlikle fiyatın o şekilde olması şaşırtıcı ama tahminim, nerden alıyorlarsa alsınlar üstüne nakliye ve kar eklenince çıkıyor fiyat... Stokke'nin sitesinde Türkiye'de nerede alabileceğiniz ve telefon numaraları var, telefonda fiyatta veriyorlar...
Bu arada biz aralık sonu sipariş verdik, mart ayı teslimi için... Turkuaz ellerinde yoktu ve 2009 yeni seriden istedik... Şubatta oğlum süpriz yaptı ve erken doğdu, henüz arabamız gümrükte bile değildi, mağaza bize hemen ellerindeki bir başka arabayı sıfır tekstil ile gönderdi, 1 ay onu kullandık ve mart ayında arabamız ve turkuaz tekstilimiz gümrükten çıktığı gibi evimize geldi. Sattık bitti anlayışı yok yani... Bu arada, arabanın tüm kumaş kısımları çıkabiliyor,yıkanabiliyor: mesela şimdi kızınız oldu ve ikinci bebeğiniz erkek oldu, erkek bebeğiniz için turkuaztekstil setini alıp arabanızda kullanabiliyorsunuz.

Açma kapama pratik, zorlamaya gelmiyor zaten, emniyet noktaları oturdumu yerine yeşil oluyor, çıktımı kırmızı oluyor, ay oturdumu oldu mu endişesi yok yani... Taksi tüplü değilse sığar :) Tüplüyse eldeki poşette sığmaz zaten...
Biraz ağır diğer arabalara göre... Bu araba ile bebeğinizle merdiven çıkabiliyorsunuz, ama inemiyorsunuz :)

Aklına gelen başka birşey varsa sor canım...

ne kullanıyorsunuz peki paylaşırsanız sevinirim devlet meselesine döndü bende bu araba işi

cnm ben Quinny speedi kullaniyorm cnm ben ve oglum dogdugundan berii cok memnunum cok rahat tavsiye ederim cnm simdi netdede bakim bulabilecekmiyim bulursam sana yolarm linkini isdersn tabiiopuyorumnanaktan

zaragcım okadar güzel anlatmışsın ki hiç soru kalmadı sorun da..
çokk teşekkür ediyorum ..kılıfların çıkması da çok güzel dediğin gibi renk renk kullanma imkanı var..
hiç bi eksisi yok bakıldığında ağırlığı hariç oda bi nevi artı özellik olabilir nasıl düşündüğüne bağlı :)
hakkını helal et yordum seniopuyorumnanaktan

cnm aradim netde ama sadece büyükken oturudugu koltuklu fotolarini buldum 3 lü seti ile beraber fotosunu bulamadm maleseff

ama o senin bakdiginda güzelmis simdiden güle güle kullan cnm

Arabanın tipi çok güzel bende oldum olası beğenirim fakat kullanamıycağım için hiç düşünmedim :) Ben 3 tekerlekli olanlardan kullanıyorum çokda memnunum.Ama değişik olsun dersen al derim arkadaş çok güzel teferruatlı izahda etmiş zaten

zaragcım okadar güzel anlatmışsın ki hiç soru kalmadı sorun da..
çokk teşekkür ediyorum ..kılıfların çıkması da çok güzel dediğin gibi renk renk kullanma imkanı var..
hiç bi eksisi yok bakıldığında ağırlığı hariç oda bi nevi artı özellik olabilir nasıl düşündüğüne bağlı :)
hakkını helal et yordum seniopuyorumnanaktan

Bilgi paylaşımı için burda değil miyiz aşkolsun...

Bu arada carry cot'u aman lazım olur diye biz en baştan aldık ama oto koltuğu arabaya takılabildiğinden şehir içinde çok da efektif olarak kullanmadık, yani varsa ne alaaaa, yoksa çok da dert değil... Ama, bebek gideceğiniz yerde birkaç saat uyuyacaksa düşünebilirsiniz, hatta haftasonu tatili için bile düşünülebilir; birçok beşikten rahat ve geniş diyebilirim...

Sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle...
Herşeyden önemlisi sağlık ve huzur; gerisi teferruat...

"baştan aldık ama oto koltuğu arabaya takılabildiğinden şehir içinde çok da efektif olarak kullanmadık" derken??
cary cot olmasa yenidoğan da kullanamayız değilmi?
yani ayrıyetten oto koltuğu takılıyormu? şaseye?
not:iyki başka soru sormayacaktım :))

"baştan aldık ama oto koltuğu arabaya takılabildiğinden şehir içinde çok da efektif olarak kullanmadık" derken??
cary cot olmasa yenidoğan da kullanamayız değilmi?
yani ayrıyetten oto koltuğu takılıyormu? şaseye?
not:iyki başka soru sormayacaktım :))

Evet yazdım ya önceki mesajda, hatta mesaj numarasına bakayımmm: 26 nolu mesajdaymış "...birde oto koltuğu aparatını aldık, böylece oto koltuğumuzu arabaya rahatlıkla taktık, çok pratik oldu... Bizim oto koltuğumuz Peg Perego idi, diğer birkaç marka için daha aparat var..." diye :)

Carry cot yenidoğan için birebir hiç lafım yok, ama yenidoğanda oto koltuğu da kullanılabildiğinden, arabayla biryere giderken genelde şehir içi kullanımında özelliklede doktor kontrolleri ve alışveriş merkezi gidişlerinde, sadece şaseyi bagaja atmak kolayımıza geldi, gittiğimiz yerde, araba koltuğunu taktık şaseye... Ama dediğim gibi uzun süreli gezmelerde ufaklık rahat uyusun diye carry cot'tan çok da memnun kaldım...

İstediğin kadar sorabilirsin, bende tüm bunları sormak istiyordum vakti zamanında, ondan seni çok iyi anlıyorum... :)

Son düzenleme:
yess şimdi daha iyi oldu ve google de arattım car seat diye stokke için gördüm öylede kullanıldığını.
kış bebeği olacağı için çok fazla çıkarmam ondan sonrada carry cota pek ihtiyacım kalmaz gibim :)
şansımı zorlayaraktan son sorumu soruyorum söz son olucak
hani markalar uyumlu bi bilgin var mı?(anakucağı)

Back