Sondan başlayayım... Kendi tentesi yeterli hemde oldukça, ama bazen güneş yandan geliyor veya tam arkadan eğimli geliyor ve benim oğlum şapka takmayı sevmiyor, güneş de gözüne gelmeyecek... ılk başta almadık, yazın rahat gezdirmek için sonradan aldık...
Mama sandalyesi kısmı gerçekten ama gerçekten çok kullanışlı, biz şuan Çeşme'deyiz ve ben arabamızı kullanıyorum mama sandalyesi olarak... Ayrıca şuan asıl koltuk kısmını kullanıyoruz ve ekstra sırt pad'i var, yeni yeni oturmaya başlayan oğlumun sırtını tam olarak destekliyor...
Kesinlikle fiyatın o şekilde olması şaşırtıcı ama tahminim, nerden alıyorlarsa alsınlar üstüne nakliye ve kar eklenince çıkıyor fiyat... Stokke'nin sitesinde Türkiye'de nerede alabileceğiniz ve telefon numaraları var, telefonda fiyatta veriyorlar...
Bu arada biz aralık sonu sipariş verdik, mart ayı teslimi için... Turkuaz ellerinde yoktu ve 2009 yeni seriden istedik... Şubatta oğlum süpriz yaptı ve erken doğdu, henüz arabamız gümrükte bile değildi, mağaza bize hemen ellerindeki bir başka arabayı sıfır tekstil ile gönderdi, 1 ay onu kullandık ve mart ayında arabamız ve turkuaz tekstilimiz gümrükten çıktığı gibi evimize geldi. Sattık bitti anlayışı yok yani... Bu arada, arabanın tüm kumaş kısımları çıkabiliyor,yıkanabiliyor: mesela şimdi kızınız oldu ve ikinci bebeğiniz erkek oldu, erkek bebeğiniz için turkuaztekstil setini alıp arabanızda kullanabiliyorsunuz.
Açma kapama pratik, zorlamaya gelmiyor zaten, emniyet noktaları oturdumu yerine yeşil oluyor, çıktımı kırmızı oluyor, ay oturdumu oldu mu endişesi yok yani... Taksi tüplü değilse sığar :) Tüplüyse eldeki poşette sığmaz zaten...
Biraz ağır diğer arabalara göre... Bu araba ile bebeğinizle merdiven çıkabiliyorsunuz, ama inemiyorsunuz :)
Aklına gelen başka birşey varsa sor canım...