Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları stokke xplory

aybikcim stokkenin hayrani olarak almani tavsiye ederim benim arkadas kullaniyor canim..opuyorumnanaktan
oncelikle cok farli ve cok estetik bisey ve cok kaliteli..
hemde cok kullanisli.. hani evde cocuk az buyudumu boyle oturma sandalyesi oluyoya, o olarakta kullaniliyo..valla sanada yakisir kaydirigubbakcemile2

3 milyara ben kendime araba alırım valla kusra bakmada bir bebek arabasınada o kadar veremem..sonuçta hepsi aynı aman önceden annelerimi bizi sırtına bez bağlayıp taşıyomuş nolmuş bişeymi olmuş.bu teknolji böle insanlar istedikçe istiyoooo

sana katılıyorum canım a.s ama buda tercih meselesi

hiç hoş bişeye benzemiyor ,bunu uzun süre kullanamassın bence ..almayı düşünüyorsan bir daha düşün..

ya yanlış anlaşıldı bende 4 yaşına kadar ille kullanıcam demiorum
ilk yorum yazan arkadaş sadece bebekken kullanabilirsin işe yaramaz demiş araba için o bakımdan söyledim yani kullanmak mümkün

öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum ..

ayrıca dünyada onca bebek aç susuz yaşam mücadelesi verirken sizin bebeğiniz ne kadar şanslı 3.000 tl küsürlük bir arbaya binecek ,vallahi bravo..

çok değişik duruyor..hiç yakından görmedim kullanışlıdır heralde ödül aldığına göre..
parayı verip kullanacak sensin aybike içine siniyosa al..
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…