- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
Peki ödeme nasıl olcak canım ptt kargoyla gönderip kapıda ödeme yapmamız mümkün müBuhar mk son 40 tl dir canım. Sterilizatör de 25 tl. Biberon ısıtıcı ihtiyaç varsa o da philips avent.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ödeme nasıl olcak canım ptt kargoyla gönderip kapıda ödeme yapmamız mümkün müBuhar mk son 40 tl dir canım. Sterilizatör de 25 tl. Biberon ısıtıcı ihtiyaç varsa o da philips avent.
Peki ödeme nasıl olcak canım ptt kargoyla gönderip kapıda ödeme yapmamız mümkün mü
Peki nasıl olcak havale felan mı yapıcaz?Kapıda ödeme yok malesef. Güven problemi varsa, ki haklısınız, daha önce satış yaptığım arkadaşlarla görüştürebilirim sizi..
Peki nasıl olcak havale felan mı yapıcaz?
tamam peki antalya ya ne kadar tutar kargo ücreti bi bilginiz var mi vee cihazda bi dorun yok dimi canımEvet banka havalesi..
tamam peki antalya ya ne kadar tutar kargo ücreti bi bilginiz var mi vee cihazda bi dorun yok dimi canım
Qtamam anlsştık o zaman ama şuan eşim şehir dışında elimde ki parayı harcamıyayım havale ve gönderim işini salı günü yapsak uyar mı .sanaCihazda bi sorun yok. Biz kullanmadık zaten. Kargo ne tutar bilemiyorum canım.
Qtamam anlsştık o zaman ama şuan eşim şehir dışında elimde ki parayı harcamıyayım havale ve gönderim işini salı günü yapsak uyar mı .sana
Qtamam anlsştık o zaman ama şuan eşim şehir dışında elimde ki parayı harcamıyayım havale ve gönderim işini salı günü yapsak uyar mı .sana
Şuan yazdıklarından yok canım ikiz bebek arabası oğlum için park yatak ihtiyacım vsr şuan aklımdakiler bunlar sen bana özelden hesap bilgilerini at istersenBaşka ihtiyacınız ne var peki?
bugün kargoya verme imkanınız var mı? ücretini nasıl göndericem.siz izmirdesiniz sanırım.ben ankaradayım.