- 12 Temmuz 2006
- 35.006
- 30.350
- 60
Bunu bende bir ara düşünmüş,yanlız değiliz sanırım demişdimBunu derinlemesine Konuşmak isterdim ama ucu dine varıyor, bahsedilirken Alem denmez bilirsin, Alemlerin denir,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bende bir ara düşünmüş,yanlız değiliz sanırım demişdimBunu derinlemesine Konuşmak isterdim ama ucu dine varıyor, bahsedilirken Alem denmez bilirsin, Alemlerin denir,
Hawking'in istila sözüne aykırı bir görüntü var herkesin bildiği, 2013 yılında Rusya'daki göktaşını parçalayan UFO, ayrıca biraz evvel öğrendim, bu haber İngilizce orjinalinde biraz daha farklıymış, orjinali olsa belki farklı yorumlar çıkabilir.
O Göktaşı bir futbol sahası büyüklüğünde, olay 2013'te oluyor, UFO ki UFO olduğu kesinleşti, Göktaşı Dünya'ya zarar vermesin diye parçalıyor.Vayy müdürüm bu ne çok ilginç
Öyle deme hala uzaylılar olduğuna inananlardanmısın hiç yakıştıramadım sanaO Göktaşı bir futbol sahası büyüklüğünde, olay 2013'te oluyor, UFO ki UFO olduğu kesinleşti, Göktaşı Dünya'ya zarar vermesin diye parçalıyor.
Evrende yalnız değiliz
Öyle deme hala uzaylılar olduğuna inananlardanmısın hiç yakıştıramadım sana
Eskiden inanıyordum uzaylıların geldiğine. Artık fenomenleşmiş bir efsane olduğunu düşünmüyorum uzaylı hikayelerinin. Gökyüzü sürekli izleniyor. Olsa çıkardı ortaya. gördüğümüz şeyler çeşitli uzay cisimleri bence.