Stephen Hawking: "Uzaylıların işgaline hazır olun"

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Stephen Hhttp://www.cnnturk.com/bilim-teknoloji/bilim/stephen-hawking-uzaylilarin-isgaline-hazir-olun?page=1awking: "Uzaylıların işgaline hazır olun"
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA), "Mars'ta sıcak aylarda akan tuzlu su bulunduğuna dair çok güçlü kanıtlara ulaşıldığı" yönündeki açıklamasının üzerinden henüz birkaç gün geçmişken, dahi fizikçi Stephen Hawking'den (73) korkutan bir yorum geldi.

1
5
görüntülenme:623
560e88d2a781b62d80da2572.jpg

İspanyol El Pais gazetesine konuşan Hawking, "Eğer uzaylılar bizi ziyaret ederse, sonuç, pek muhtemel Kolomb'un Amerika'ya ayak bastığındaki gibi olur. Bu da yerli Amerikalılar için çok iyi olmamıştı" dedi.

2
5
55dd8c3956593426e4e404d5.jpg

Dünyanın en ünlü bilim adamlarından Hawking, "Böylesi gelişmiş yaratıklar, ulaşabildikleri herhangi bir gezegeni ele geçirmek ve kolonileştirmek isteyen göçebeler olabilir" diye konuştu.

3
5
55addd498685762cd4b0f031.jpg

20'li yaşlarından bu yana motor nöron hastalığıyla mücadele eden ünlü fizikçi, uzaylıların varlığının şüphe götürmez olduğunu belirtti.

4
5
547dd733f63099192c4ddc7d.jpg

Hawking, insanlığın geleceğinin yeni bir gezegen bulmaktan geçtiğini de yine hatırlattı.

5
5
5329963ad681c01cdcfb449a.jpg

Hawking sözlerine şöyle devam etti:

"Dünya'yı yok edecek felaket riski giderek artıyor. Bu yüzden ben uzay uçuşlarının önemi hakkında farkındalık yaratmak istiyorum. Çok ileri bakmamayı, şimdiye odaklanmak gerektiğini öğrendim. Yapmak istediğim çok şey var.”

dünyanın bir gün sonunun geleceğini biz de biliyoruz bu yeni birşey değil

Ben küçükken uzaylılara inanıyor , bütün uzaylıları E.T gibi sevimli dost canlısı sanıyordum:KK53:

yalan haber olmasın ya da çarpıtılmış, çünkü eski söylemlerine göre uzaylılar var ama karşılaşmamız mimkin değil

ya da diğer bir rivayete göre de NASA bu kadar parayı boşuna harcamıyor mesajı vermek için arada böyle konuşturuyorlarmış diyollaa:KK53:

Uzaylilara ınan var mi bu devirde.: D

Daha yenilerde biz degil cok ileri nesil karsilasabilir demisti uzaylilarla bi yandan inaniyorum yanliz degilizdir su koca evrende diyorum (ozellikle doctor who izledigimde )bi yanimda yok canim bilim kurgu iste yok oyle bisey uzayli muzayli hikaye diyor bilemiyorum ýani

Ben su koskoca evrende yalniz olmadigimiza inanmak istiyorum.. Tabi ki kotu de olabilirler iyi de. Bilmiyorum ama hala genislemeye devam eden sonsuz buyuklukte bi evrende yapayalniz yasayan tek irk oldugumuzu bilmek daha urkutucu bence..

evet bizzat başkaları tarafından yenileceğiz :KK53: çıtır çıtır nugget mode on :KK53:
Yok bizi yemeye gelmeyecekler:KK70:
Uzaylıların varlığına inanıyorum, şimdi birşey diyeceğim ama tırsılmasın:KK59: yok ben uzaylı değilim, öyle birşey değil:KK70:

Kabe'de yaşanan son olaydan saatler önce sabaha karşı balkonda otururken eşim UFO gördü, epey büyük ve parlak olduğunu söylüyor, hatta inanılmayabilir ama birşey olacak dedi, seslendim hatta bir geri dönün beni de alın, en son gelişinizin üstünden kaç yıl geçti diye gırgıra vurdum, daha önce de ben gördüğümden adama inandım fakat birşey olacak demesine kulak asmadım ki sabah Kabe'deki faciayı duyup şok oldum.

Espri bir yana da görünenler UFO mu nedir bilemiyorum fakat insanlığı yok etmek için değilde uyarmak için geldiklerini düşünüyorum, tarihte görünen ilk Ufo'dan bu yana gelmeleriyle bağlantılı ne gibi büyük olaylar yaşandı Kafayı yorup araştırmadım lakin ben gördüğümde 1999 yazıydı, eşim Kabe haberi öncesi gördü.

Amaçları istila etmek veya insanlığı yok etmek olsaydı, teknoloji olarak bizden ileride oldukları su götürmez bir gerçek zira ben sesten hızlı uçan savaş uçakları ve radara yakalanmadan hayalet Uçaklar dışında hayatımda böyle hızlı hareket eden başka bir uçan cisim görmedim, sabit bir şekilde havada istedikleri kadar asılı kalıp saliselik bir zamanda yok olabiliyorlar.

Yok bizi yemeye gelmeyecekler:KK70:
Uzaylıların varlığına inanıyorum, şimdi birşey diyeceğim ama tırsılmasın:KK59: yok ben uzaylı değilim, öyle birşey değil:KK70:

Kabe'de yaşanan son olaydan saatler önce sabaha karşı balkonda otururken eşim UFO gördü, epey büyük ve parlak olduğunu söylüyor, hatta inanılmayabilir ama birşey olacak dedi, seslendim hatta bir geri dönün beni de alın, en son gelişinizin üstünden kaç yıl geçti diye gırgıra vurdum, daha önce de ben gördüğümden adama inandım fakat birşey olacak demesine kulak asmadım ki sabah Kabe'deki faciayı duyup şok oldum.

Espri bir yana da görünenler UFO mu nedir bilemiyorum fakat insanlığı yok etmek için değilde uyarmak için geldiklerini düşünüyorum, tarihte görünen ilk Ufo'dan bu yana gelmeleriyle bağlantılı ne gibi büyük olaylar yaşandı Kafayı yorup araştırmadım lakin ben gördüğümde 1999 yazıydı, eşim Kabe haberi öncesi gördü.

Amaçları istila etmek veya insanlığı yok etmek olsaydı, teknoloji olarak bizden ileride oldukları su götürmez bir gerçek zira ben sesten hızlı uçan savaş uçakları ve radara yakalanmadan hayalet Uçaklar dışında hayatımda böyle hızlı hareket eden başka bir uçan cisim görmedim, sabit bir şekilde havada istedikleri kadar asılı kalıp saliselik bir zamanda yok olabiliyorlar.
:KK57::KK57::KK57::KK57:

Evet, eşim görüpte Mune birşey olacak dediğinde inanmayan ben, sabah Kabe haberini dinleyince aynen senin gibi oldum.
Abla çamaşır asmaya çıktım şimdi havaya bakıp durdum tırstım vallahi.

Marsta tuzlu su bulunduğuna göre neden olmasın diyorum.

Abla çamaşır asmaya çıktım şimdi havaya bakıp durdum tırstım vallahi.

Marsta tuzlu su bulunduğuna göre neden olmasın diyorum.
Bunu derinlemesine Konuşmak isterdim ama ucu dine varıyor, bahsedilirken Alem denmez bilirsin, Alemlerin denir, Âlemler birçok insan Tarafından farklı yorumlanmakla birlikte çoğu bilim adamlarınca da ortak paydada buluşulmuştur, Uzaylılar ve matmazel'in Hawking'le ilgili açtığı Kara Delik konusu birbiriyle bağlantılı aslında.
Birçok şeye girmek gerekir herbirini açıklamak için o zaman burada devreler yanar:KK70:
Birde dediğim gibi işin içinde dini ögelerde olması gerekecek, hassas konu hem yasak hem tepki çekebilir.

Bunu derinlemesine Konuşmak isterdim ama ucu dine varıyor, bahsedilirken Alem denmez bilirsin, Alemlerin denir, Âlemler birçok insan Tarafından farklı yorumlanmakla birlikte çoğu bilim adamlarınca da ortak paydada buluşulmuştur, Uzaylılar ve matmazel'in Hawking'le ilgili açtığı Kara Delik konusu birbiriyle bağlantılı aslında.
Birçok şeye girmek gerekir herbirini açıklamak için o zaman burada devreler yanar:KK70:
Birde dediğim gibi işin içinde dini ögelerde olması gerekecek, hassas konu hem yasak hem tepki çekebilir.
Peki buradan değil de zaman bulunca özelden yazsan olmaz mı?

X