Stella, Lady, PasaklMinikTanra ve Elerimiz biz de bulutuk :))

paticiiiiiiiiimmmm teşekkür ederim Şeniz
ne kadar uzun zamandır yoktun özlettin kendini mafoldumben

Anam ne güzel hepiniz birbirinizden harikasınız...opuyorumnanaktan
Maşallah ya...

harikasiniz ya bayildim size imrendim yok yok hatta kiskandim:kedi:

catlamam an meselesi:kedi:

yüzünüzden gülücük hic eksik olmasin insallah:Saruboceq:

sohpetiniz muhabbetiniz dostlugunuz daim olsunopuyorumnanaktan

cokta sekersiniz rabbim övmüsde yaratmis masallah

bende böyle gördükce kiskaniyorum ya bende bulusmak tanismak istiyorummafoldumben

devamlari gelsin insallah ve en kötü gününüz hep böyle olsun insallah:Saruboceq:

ay gözüm gönlüm acildi yine ne mutlu banaopuyorumnanaktan

evet kk buluşmaları harika oluyor gerçekten sizin ki muhteşem olmuş eşlerinizde buluşmalara başlamış.Mutluluğunuz dostluğunuz daim olsun.kk sayesinde ne buluşmalar yaşanıyor nazarlar değmesin,nikahlara gidiliyor...kısacası çok yaşa kk:enbuyukkk:a.s.

dostlugunuz daim olsun...ladyi zaten bi kere görmüştüm ....tekrar görmek çok güzeldi...kızlar çok eglenmişiniz kıskandım ama...opuyorumnanaktan

waayy haınlerwayy mafoldumben
lady hala benı davet etceksın sen yaa yüzsuzluk edıp kendı kendımı davet ettrdım buyur gel dedın gerısı yokmafoldumben oysa aramısda ne büyük aşk vardıı:umursamaz:

PASAKLI nan sacını tekrar mı boyattın sen dagha bı sarısın geldın masallah fıstık gıbısın yawrııalkisalkisalkis
LADY senı bılmem tanımam ben yokum ya orda eşım yok dıe yapıyon demı haftaya nışanlanamda sende görlmaz:
STELLA cok guzelsın cnm msallah
ayy hepınız ne kadr guzelsınzı yaa dostluğunuz daım olsun içinde bende olam dıom artıkmafoldumben
ayy cnm tavuk ıstedı:kedi:

hadı sıze nazar boncuğu dağıtam

Kıskanmak değilde böyle güzel gülen yüzlere ancak imrenilir.

Hani mutlu aile resimleri vardır ya onlar gibi çıkmış sizinkilerde.

Mutlu ve güzel dostlar opuyorumnanaktan İnşallah hep böyle devam eder görüşürsünüz..

Pasaklının ne kaa pasaklı ladyninde ne kaa lady olduğunu biliyodum stellayı yeni keşfettim :jeyyar: maşallah pek gözelmiş

barbekü haaa çok fesat baktım ekrana bak haberiniz olsun nazarım taaa oraları bulur mu bilemem

harikasiniz harika:lepi:
etler daha da bir harika çok acim çünkücokacimcoook
eşlerinizin anlaşmasi süper olmuş belli çok eğlenmişiniz
sizin adiniza çok sevindim öperim kocaman sevgilerŞeniz

alıntı etmeden yazıyorum hepinize çok teşekkür ederiiss hihoyyyt Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyy süper olmuş ya
eşlerin katılması daha güzel bişey olmuş
hep mutlu olun hanımlar
ama devamını bekliyoruz

oofff kızlar ne kadar güler yüzlü ve neşelisiniz maşallahhh nazarlardan koruya rabbim.

tavuklarda nefis görünüyo :jeyyar:

ne güzel bu ikinci oldu,eşlerde katıldı artık,ne güzel yaa,valla gıpda ettim .
devamı olur inşallah.:1hug:
ama mangalsız tarafından alalım..:jeyyar:

gerçek dostluk böyle olur dedirten bir buluşma olmuş, hepinize hayran kaldım inanın

lady her buluşmada seni daha zayıf görüyorum sankim...

dostluğunuz daim olsun fıstıklar
..

maşallah hepinizee yaaa.gözlerinizin içleri gülüyo maşallah...hepiniz süper çıkmışsınızzz...dostluğunuz hiç bozulmasınnnopuyorumnanaktan

kızlar sizde ,eşlerinizde çok hoşsunuz allah mutluluğunuzu ve buluşmalarınızı daim eylesin

tüm kızçelere teşekürler opuyorumnanaktan

böcüğüm bekarları almıyom ben naniknanik
evvende uşağınla gelirsin kaydirigubbakcemile3

bonus ne güzel yazdın öle :kedi: kaydirigubbakcemile3
gerçek dostluk böyle olur dedirten bir buluşma olmuş, hepinize hayran kaldım inanın

lady her buluşmada seni daha zayıf görüyorum sankim...

dostluğunuz daim olsun fıstıklar
..

Şeniz
evet canım ya zayıfladım ben :1rolleyes:
buluşma günü tartıldım 3 kilo vermişim :bbo:
şimdilik kilomdan memnunum eski kıyafetlerimi giyebiliyorum :1rolleyes:

Yerim nan sizin buluşmlarınızı, yokluğumdan faydalanın çatır çatır buluşun öyle mi. lmaz:

Bekarız diye bu haksızlık yaplır mı bize be :umursamaz:

Hiç tutmadım bu buluşmayı :umursamaz:

Lady sana da aşk olsun bi böcük bi ben kaldık davet edilmeyen kötükedihüso

Şaka bi yana süpersiniz kızlar yaaa, işte bu yüzden seviyorum burayı aile ortamı harikaaa :enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…