• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stelinanın düğününden kareler

sade çok tatlı bir gelin olmuşsunuz.
zarafetinizi çook beğendim.
mutluluğunuz daimi olsun..

Çok güzel gelin olmuşsun canım...
Gelinliğinde çok şık ve sade duruyor...
Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin

çok zarif olmuşun tatlım ilk defa kulüpte böyle bir gelinlik görüyorum herkes kabarık giyiyor altına hafif bir tarlatan giyebilirdin aslında ama o zamnda bu kadar gözümüze hoş gelmezdi herhalde gelinliğin asilliği eteklerinde saklı sanırım çok güzel görünüyorsun mutluluklar sizinle olsun a.s.:nazar:

çok zarif olmuşun tatlım ilk defa kulüpte böyle bir gelinlik görüyorum herkes kabarık giyiyor altına hafif bir tarlatan giyebilirdin aslında ama o zamnda bu kadar gözümüze hoş gelmezdi herhalde gelinliğin asilliği eteklerinde saklı sanırım çok güzel görünüyorsun mutluluklar sizinle olsun a.s.:nazar:
güzel yorumların için teşekkürler canım

tebrikler canımma.s. mutluluğunuz daim olsun inş... Allah bir yastıkta kocatsın...:nazar:

Çok çok asil narin bir gelin olmuşsun cnm.Gelinliklerimizde çok benziyor göğüs kısmı hariç:))))
Mutluluklar dilerim

Gelinliğinde, sende çok güzel olmuşsunuz :nazar:ayrıca kabarık gelinliklerden çok daha şık olduğu kesin, ama sende güzel taşımışsın.

Back