Ben de almak istiyorum ve Turkiyede en azindan nette yaptigim arastirmalar sonucunda birsey bulamadim.. belki bir bilen vardir diye bekliyorum hala
Türkiye de var mı ben almak istiyorum .
Ya canım baya olmuş ama @yamuna_clothes sayfasına baktım dedikleri dogruysa çok güzel bir sayfa yurt dışından orjinal ürün getirtiyolarmış. Sen aldın mı güveniyor musun?Instagramda @yamuna_clothes sayfasinda var girip bakin. Bende almayi dusunuyorum bayanlarin yorumlari da var ve resimli
Biraz pahalı orası ebayda 20 dolarYa canım baya olmuş ama @yamuna_clothes sayfasına baktım dedikleri dogruysa çok güzel bir sayfa yurt dışından orjinal ürün getirtiyolarmış. Sen aldın mı güveniyor musun?
sıkılık dereceleri warmış :)Kaburgasını aldırarak belini inceltenler çok fazla korseden ziyade inceliği o sağlıyor. Bu korselerin kaslara ciddi zararı olduğu, ileri dönemlerde desteksiz durulamadığı, iç organların yer değiştirmesi gibi yan etkileri olduğu ve doktorlar tarafından kesinlikle önerilmedğini okumuştum. Bence spor ile fit bir karın iyi görünmek içi yeterli ama seçim sizin
Ya canım baya olmuş ama @yamuna_clothes sayfasına baktım dedikleri dogruysa çok güzel bir sayfa yurt dışından orjinal ürün getirtiyolarmış. Sen aldın mı güveniyor musun?
Gazeteci bi bayanda olumlu görüşlerini yazmış ben almayı düşünüyorum açıkçasıYok almadim evet bende cok tereddutteyim. Eft ile 200 diyo ama indirim isteyince 160'a dusuruyolar. Bilmiyorum bende musteri yorumlari olumlu gibi
Gazeteci bi bayanda olumlu görüşlerini yazmış ben almayı düşünüyorum açıkçası