Olsun güzelll
Afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun güzelll
Afiyet olsun
Haydaa noldu yineOlsun güzelll
Afiyet olsun
Evet canım sezeryan maalesef benim de simit ve ilginç şekilde üst karın kaldı 2. yukarı çıktı karnım tuhaf bir hal aldı.Sezeryan mı doğumlar? benim ikiside sezeryan biraz simit biraz alt karın kaldı egzersiz iyi geliyor bana daha iyi oldu karnım
Tabii canım kesinlikle yakışmıyor. Aslında şu an bile iyi duruyor kilom 63-64 arasıyım ama devam 59 kadar alma payı bırakıyorum kötü günler için.:))Arkadaşlar zayıf olunca mesala giydiğin elbise,pantolon,gömlek,kazak vs daha güzel yakışıyor (niye bunları söğlüyorum bayanız ya ordan gireyim dedim işin sağlık tarafı Of tarifsiz)tabi zayıflık diyince;herkese yakışan ideal kilo ben boy kilo endeksine pek inanmıyorum mesala Benim boyuma göre 59 olmam lazım ama bana yakışan 65-66 şimdi etraftan ne gerek var hiçde kilon yok,aman verirsin vs sözlerini dinlemiyoruz ve bu fazlalıklardan kurtuluyoruz bu kış hep beraber
Ozaman yola devam canımTabii canım kesinlikle yakışmıyor. Aslında şu an bile iyi duruyor kilom 63-64 arasıyım ama devam 59 kadar alma payı bırakıyorum kötü günler için.:))
Taktilar midir nedirYanlış yere konu açmış. Bunun için Ban mi yenir ya
allah allahh sanki küfür etmiş ... saçmalık.Taktilar midir nedir
Taa carsambaya kadar galiba baya uzun banli
Sen de öpüldün canımm dikkat et kendine gui :*)Kizlar giustizia____' dan mesaj var size :)
"Hee tamam dostum kolay gelsin sağol az önce gitti eşim .Ban konusunda zaten :)) bizim takıma yazar mısın , dışarıdan okuyomuş ve herkese selam söyledi de . Hatta bu mesajı aynen kopyala . Sizi çok özlücem uzun süre banlıyım. Bdvye konu açanların çoğu psikolojik ya da sağlıkla ilgili o zaman onlarda banlansın ama yok :) onlarda sağlık ya da psikolojik bölüme taşınsın ya da hiç bi başlığa uymayan bölüme .bi kere dürüst gui ye çıktı adımız. Nick değiştirsemde kim olduğum belli oluyo. Güzelim tatlıyım neşeliyim . Kimsenin gereksiz sevgisine ihtiyacım yok . Bana beni bilen anlayanlar yeter ... bi de aynı mesajı benim zayıflama tipiğime de kopy past yapar mıısın çok sağol ❤Öptüm"
hemen geri gelsin ya bu nedir o olunca burasi cosuyo biran once bitsin cezasiKizlar giustizia____' dan mesaj var size :)
"Hee tamam dostum kolay gelsin sağol az önce gitti eşim .Ban konusunda zaten :)) bizim takıma yazar mısın , dışarıdan okuyomuş ve herkese selam söyledi de . Hatta bu mesajı aynen kopyala . Sizi çok özlücem uzun süre banlıyım. Bdvye konu açanların çoğu psikolojik ya da sağlıkla ilgili o zaman onlarda banlansın ama yok :) onlarda sağlık ya da psikolojik bölüme taşınsın ya da hiç bi başlığa uymayan bölüme .bi kere dürüst gui ye çıktı adımız. Nick değiştirsemde kim olduğum belli oluyo. Güzelim tatlıyım neşeliyim . Kimsenin gereksiz sevgisine ihtiyacım yok . Bana beni bilen anlayanlar yeter ... bi de aynı mesajı benim zayıflama tipiğime de kopy past yapar mıısın çok sağol ❤Öptüm"