- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 63
- 29
gicik birsey ya benim vucudum vicik zaten yuruyus birazda egzersz ypyrm ama sinir oluyorum su gicik vicikligaCanım doğumdan dolayı, yağ değil o. Ben hiç bişey yapmadım o cıvık halı gitti ama hala var göbeğim biraz. Spor yapman gerek bölgesel. Jöle gibiydi ya :))
insallah sonucu cok iyi olucak allahin izniyleSelam kızlar
Bebek için tedaviye başlıcaz
O yüzden eskisi gibi sık aktif olamayabiliirim
Zamansızlıktan değil ama ruhen çöküntü yaşayabilirim
UZun ve zorlu bir süreç olacak mâlum...
Forumdan fayda göremezsiniz tabiki de başka zayıflama guruplarına yönelebilirsiniz
Hepinize başarılar
Çok mu yükleniyorsun acaba nasıl enerjin oluyor 1 saat yürüyüş ve egzersize maaşallahoglen aşure yedim birdahada birsey yemedim 1 litre su icildi 1 saat yuruyus birde egzersiz yapildi
pek iştahım yok malesef neden bilmiyorum 2 gundur yemek yok aksam yemegi alistim heralde yapmaya 1 haftadr ypyrm nerdeyseÇok mu yükleniyorsun acaba nasıl enerjin oluyor 1 saat yürüyüş ve egzersize maaşallah
İnşaallahhhinsallah sonucu cok iyi olucak allahin izniyle
Iyi geceler ben de bu kim diyorum :))İyi geceler
Sezeryan mı doğumlar? benim ikiside sezeryan biraz simit biraz alt karın kaldı egzersiz iyi geliyor bana daha iyi oldu karnımValla biraz toplanacak ama o hali gitmiyor maalesef tam olarak benim 2. dogumdan sonra tuhaf oldu karnım çok araştırdım lazer vs. yok spor da yaptım kesin çözüm olmuyor tek etkili yok karın gerdirme ameliyatı onu da araştırdım gözüm almadı ameliyatı.
GünaydınınGünaydın arkadaşlar güzel pazarlar,bizde pazarda olsa erkenden kalkıyoruz malum çocuklarBirazdan kahvaltı zamanı
Teşekkür ediyorum sanada afiyet olsunGünaydının
Afiyet olsunnn
Olsun güzelllKahvaltı;patatesli omlet,peynir, zeytin,bol yeşillik,salatalık,domates,azıcık bal badem ceviz ekmek Yok,akşama bir hafta sonu klasiği balık var spor yok bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?